Recreatiecentrum Adelhof

Recreatiecentrum Adelhof is een echt familiepark met horeca- en zwemmogelijkheden.
Grote visvijver
Openluchtzwembad
Kindvriendelijk
weekend v.a.
365
o.b.v. 4 personen
recreatiecentrum-adelhof - Basisafbeelding
8, 0
Goed
257 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiecentrum-adelhof - Vakantiepark
recreatiecentrum-adelhof - Vakantiepark
recreatiecentrum-adelhof - Vakantiepark
Bekijk 16 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Recreatiecentrum Adelhof in Vledder

Recreatiecentrum Adelhof is gelegen in het knusse dorpje Vledder. Doordat het recreatiecentrum gelgen is tussen onder andere de natuurgebieden het  'Drents Friese Wold', 'Nationaal Park Drenthe', en 'Dwingelderveld’ biedt Recreatiecentrum Adelhof de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandel- en fietsvakantie. Dit park beschikt over gezellige vakantiehuizen die onderdak bieden voor zes tot 12 personen. 

Bijzonderheden

  • U kunt tegen een kleine vergoeding een toegangsbewijs kopen voor het naastgelegen buitenzwembad.
  • In de winterperiode van 1 oktober tot en met 31 maart zijn het restaurant en verdere faciliteiten gesloten. Het kampwinkeltje is gedurende deze perioden wel geopend. 
  • Kinderen t/m 12 betalen jaar geen toeristenbelasting. Gelieve tijdens het boekingsproces in de opmerkingen aan te geven welke leeftijden de kinderen hebben.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Sport en spel
Voor de kinderen vindt u op Recreatiecentrum Adelhof meerdere faciliteiten. Er zijn onder andere verschillende speelplaatsen aanwezig waar de kinderen zich de hele dag kunnen uitleven. Tevens is er een kinderboerderijtje aanwezig. In het hoogseizoen en tijdens Hemelvaart en Pinksteren is er een recreatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. Op 1 april opend de indoorspeelhal zijn deuren, kom gauw kijken!

Recreatiecentrum Adelhof beschikt tevens over meerdere sportfaciliteiten, waaronder een all-weather tennisbaan, een midgetgolfbaan, voetbal- volleybalveld, een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van het gemeentelijke openluchtzwembad, welke meteen naast het park gelegen is.

Horeca
Op Recreatiecentrum Adelhof vindt u onder andere een café-restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Liever een snack? Hiervoor kunt u terecht in de snackhal. Voor de kleine boodschap kunt u het beste een bezoek aan de kampwinkel brengen.

Verhuur en vissen
Op het park  heeft u de mogelijkheid om een fiets te huren. Zo kunt u de prachtige omgeving op uw gemak ontdekken. Voor de kinderen is het mogelijk om een stoere skelter te huren. Zo kunnen ze lekker rond crossen over het knusse recreatiecentrum. Tevens is het mogelijk om te vissen in de grote visvijver waar u vele verschillende soorten vissen aan de haak slaat.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Campers toegestaan
Café/Bar
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Op een camping
Afstanden
Meer: 10m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 10m
Dorp/stadcentrum: 1000m