8, 3
Zeer goed
111 beoordelingen

Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet staat synoniem voor prachtige, sfeervolle vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor families en vriendengroepen.

  • Sfeervol
  • Luxe
  • Watersport
8 vakantiehuizen
weekend va.
226
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet

De vakantiehuizen op Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet op Schouwen-Duiveland zijn allen volledig en comfortabel ingericht. U heeft de keuze uit vier-persoons houten villa’s welke comfortabel zijn ingericht en zelfs voorzien zijn van vloerverwarming. Daarnaast zijn er ook een aantal groepsaccommodaties welke allen ruim zijn opgezet en compleet en luxe zijn ingericht. Een aantal zijn er ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Het zijn zeer geliefde vakantiehuizen bij families, vriendenclubs en watersporters. Vooral deze laatste groep kan zijn hart ophalen, Ellemeet ligt in de nabijheid van het Noorzeestrand en het Grevelingenmeer en is daarmee een uitstekende verblijfplaats voor duikers en surfers. Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, het fietsknooppunten systeem biedt u vele uren fietsplezier!

Bijzonderheden

- Er is gratis WiFi beschikbaar en u kunt snel internet gebruiken tegen betaling.

- In overleg met de eigenaar kunnen er ter plaatse zorg-hulpmiddelen geplaatst worden. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

- Wilt u er rekening mee houden dat het vanaf 21.00 uur rustig dient te zijn op het park? Nachtrust geldt vanaf 23.00 uur, dus vanaf dat tijdstip is muziek buiten niet meer toegestaan en worden gasten gevraagd rekening te houden met het rustig terugkomen na een uitstapje.

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

De uitgebreide cafetaria ’t SnackUus’ is alleen in het seizoen geopend (april tot oktober), maar u kunt wel gedurende het hele jaar catering bestellen vanaf 10 personen. Ook is het mogelijk om barbecue pakketten via de horeca van het recreatiepark te bestellen. Heel handig als u ondanks de volledig uitgeruste keuken in uw vakantiehuis eens een keer niet wilt koken. Ook is er een kleine supermarkt aanwezig, waar u onder andere verse broodjes kunt halen.

Diversen:
- Receptie
- Wasserette bestaande uit wasmachines, droogtrommels en strijkijzer.
- Fietsverhuur
- Speeltuin
- Kinderboerderij
- Sportveld voor diverse sporten
- Springkussen
- Tafeltennisruimte
- Recreatieteam tijdens het seizoen

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin
Sportveld

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij dorp
Op een familiepark
Op een camping
Aan zee
Afstanden
Strand: 2000m
Meer: 5000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Uitgaanscentrum: 5000m
Luchthaven: 50000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×