Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet staat synoniem voor prachtige, sfeervolle vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor families en vriendengroepen.
Sfeervol
Luxe
Watersport
weekend v.a.
326
o.b.v. 4 personen
recreatiepark-klaverweide - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
155 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-klaverweide - Vakantiepark
recreatiepark-klaverweide - Vakantiepark
recreatiepark-klaverweide - Vakantiepark
Bekijk 6 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet

De vakantiehuizen op Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet op Schouwen-Duiveland zijn allen volledig en comfortabel ingericht. U heeft de keuze uit vier-persoons houten blokhutten welke comfortabel zijn ingericht met een gezellige zit-eethoek, een keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er ook zeven verschillende groepsaccommodaties welke allen ruim zijn opgezet en compleet zijn ingericht. Een aantal zijn er ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Het zijn zeer geliefde vakantiehuizen bij families, vriendenclubs, verenigingen en watersporters. Vooral deze laatste groep kan zijn hart ophalen, Ellemeet ligt in de nabijheid van het Noorzeestrand en het Grevelingenmeer en is daarmee een uitstekende verblijfplaats voor duikers en surfers. Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, het fietsknooppunten systeem biedt u vele uren fietsplezier!

Bijzonderheden

 • Er is gratis WiFi beschikbaar via Free Wifi Klaverweide. Hiervoor heeft u geen code nodig. Let er op dat de Wifi met beperkte snelheid wordt aangeboden. Het streamen van video's en het downloaden van grote bestanden is niet mogelijk.
 • In overleg met de eigenaar kunnen er ter plaatse zorg-hulpmiddelen geplaatst worden. Vraag onze medewerkers ruim van tevoren naar de mogelijkheden.
 • Wilt u er rekening mee houden dat het vanaf 21.00 uur rustig dient te zijn op het park? Nachtrust geldt vanaf 23.00 uur, dus vanaf dat tijdstip is muziek buiten niet meer toegestaan en worden gasten gevraagd rekening te houden met het rustig terugkomen na een uitstapje. 

 

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Er is een kleine supermarkt aanwezig, waar u onder andere verse broodjes, koffie en alledaagse boodschapjes kunt halen. In het voor- en naseizoen is de supermarkt alleen in het weekend geopend. In de vakantieperiodes zijn er ruimere openingstijden. Het is mogelijk dat de openingstijden wijzigen. De actuele openingstijden zijn op te vragen via de receptie van Recreatiepark Klaverweide. 

Diversen

 • Receptie
 • Wasserette bestaande uit wasmachines, droogtrommels en strijkijzer.
 • Fietsverhuur (diverse fietsen met versnellingen en elektrische fietsen)
 • Speeltuin
 • Kinderboerderij
 • Sportveld voor diverse sporten
 • Springkussen
 • Overdekte tafeltennisruimte
 • Recreatieteam, vier weken in zomervakantie

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin
Sportveld

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Op een camping
Aan zee
Afstanden
Strand: 2000m
Meer: 5000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m