8, 3
Zeer goed
9 beoordelingen

Résidence Valkenburg

Vakantiepark tegen de rand van Valkenburg. Een park met vele faciliteiten zoals een zwembad, supermarkt, horeca en speeltuinen.

  • Nabij Valkenburg
  • Openluchtzwembad
  • Prachtige natuur
25 vakantiehuizen
weekend va.
313
298
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (25)

Résidence Valkenburg in Schin op Geul

Gelegen op een toplocatie in het natuurgebied het Geuldal en op slechts een paar kilometer afstand van het prachtige stadje Valkenburg. Op het vakantiepark vindt u diverse faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Met een zwembad, horecagelegenheid en speeltoestellen hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen. Ook leuke en actieve uitjes met het hele gezin is zo gedaan. Verken de natuur, leuke steden en dorpen of bezoek één van onze buurlanden! Vervelen is er niet bij op Résidence Valkenburg in Limburg! 

Bijzonderheden

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan risicogroepen. De borg bedraagt EUR 350.

- In de mei- en zomervakantie 2022 is het animatieprogramma de hele week aanwezig. Tussen de mei- en zomervakantie enkel de weekenden en vanaf begin september eindigt het animatieprogramma weer.

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.

- Helaas is het niet toegestaan om deze vakantiewoning te boeken met een kat.

- Résidence Valkenburg is een vakantiepark in ontwikkeling, hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Het park doet hun ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Klimmen
Zwemmen
Bergwandelingen

Faciliteiten

Algemeen
Waan u in een totaal nieuwe wereld wanneer u Residence Valkenburg op komt rijden. Meldt u bij de receptie waar u alle informatie ontvangt van één van de medewerkers. Ontvang de sleutel en de WiFi code en settel u in uw verblijf voor de komende vakantie.

Horeca
Neem plaats in het gezellige en kindvriendelijk restaurant met een prachtig uitzicht over het Geuldal. Proef de lekkerste streekgerechten, drink een goed kop koffie of één van de vele speciaal bieren. Plof neer in de zon op het terras, bestel een snelle snack in de snackbar, klets de avonden weg in de bar of dineer in een ongedwongen sfeer.

Sport en spel
Rennen, vliegen, springen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Uw kinderen hebben geen tijd om stil te zitten tijdens de vakantie. Ook niet zo vreemd want de vriendjes en vriendinnetjes waren op dag één al gemaakt en er is telkens weer iets nieuws te belelven of doen op het vakantiepark. Zo vindt u er een leuke speelplaats en is er een animatie team in het zomer hoogseizoen die verschillende activiteiten organiseren.

Zwemmen
Zomers kunnen warm zijn! Daar heeft Residence Valkenburg een aangename oplossing voor gevonden. Neem een duik in het zwembad en geniet van de zon naast het zwembad op een ligbedje.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Openluchtzwembad
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Ski gelegenheid: 12000m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 500m
Uitgaanscentrum: 5000m