8, 3
Zeer goed
45 beoordelingen

Resort Duynzicht

Prachtig vakantiepark aan het strand! Geniet van de prachtige omgeving en de wellness die Resort Duynzicht u te bieden heeft.

  • Nabij zee
  • Wellness villa's
  • Rustig gelegen
1 vakantiehuis
weekend va.
512
454
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Resort Duynzicht in Julianadorp-aan-Zee

Resort Duynzicht is de ideale vakantiebestemming voor wandel- en fietsliefhebbers. Ontdek vanuit uw comfortabele vakantiehuis op Resort Duynzicht, een van de mooiste gebieden van Nederland. In ongeveer tien minuten staat u op het strand. Of pakt u liever de fiets voor een tocht door de ongerepte natuur? Geniet van de kleurrijke bloemenvelden en bijzondere planten. Er valt genoeg te ontdekken in de Noordduinen, de Helderse Duinen en het Mariëndal. Ook voor dierenliefhebbers is er genoeg te zien. Kijk hoe de Schotse Hooglanders grazen of betrap een vos, zoekend naar zijn prooi. Gaat u liever op pad? Resort Duynzicht vormt ook de ideale uitvalsbasis voor een tripje naar Den Helder, hier vindt u tal van terrassen, winkels en leuke musea. Of pakt u toch de boot naar Texel? Het is allemaal mogelijk. 

Bijzonderheden

- De receptie van Resort Duynzicht is gevestigd op Strandslag Juliana (op minder dan 1km afstand). Hier krijgt u korting voor het nabijgelegen subtropisch zwembad.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Sauna
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Resort Duynzicht betreft een rustig en kleinschalig vakantiepark zonder faciliteiten, er zijn een aantal speeltoestellen aanwezig voor kinderen. 

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij dorp
In de duinen
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 500m
Supermarkt: 2km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2km
Uitgaanscentrum: 2km
Luchthaven: 87km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×