Resort Duynzicht

Prachtig vakantiepark aan het strand! Geniet van de prachtige omgeving en de wellness die Resort Duynzicht u te bieden heeft.
Nabij zee
Wellness villa's
Rustig gelegen
0
o.b.v. 0 personen
resort-duynzicht - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
100 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
resort-duynzicht - Vakantiepark
resort-duynzicht - Vakantiepark
resort-duynzicht - Vakantiepark
Bekijk 11 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Resort Duynzicht in Julianadorp-aan-Zee

Resort Duynzicht is de ideale vakantiebestemming voor wandel- en fietsliefhebbers. Ontdek vanuit uw comfortabele vakantiehuis op Resort Duynzicht, een van de mooiste gebieden van Nederland. In ongeveer tien minuten staat u op het strand. Of pakt u liever de fiets voor een tocht door de ongerepte natuur? Geniet van de kleurrijke bloemenvelden en bijzondere planten. Er valt genoeg te ontdekken in de Noordduinen, de Helderse Duinen en het Mariëndal. Ook voor dierenliefhebbers is er genoeg te zien. Kijk hoe de Schotse Hooglanders grazen of betrap een vos, zoekend naar zijn prooi. Gaat u liever op pad? Resort Duynzicht vormt ook de ideale uitvalsbasis voor een tripje naar Den Helder, hier vindt u tal van terrassen, winkels en leuke musea. Of pakt u toch de boot naar Texel? Het is allemaal mogelijk. 

Bijzonderheden

  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Bij de receptie kunt u uitsluitend met pin betalen.
  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Resort Duynzicht betreft een rustig en kleinschalig vakantiepark zonder faciliteiten, er zijn een aantal speeltoestellen aanwezig voor kinderen. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
In de duinen
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 500m
Supermarkt: 2km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2km