7, 8
Goed
8 beoordelingen

Resort Mooi Bemelen

Prachtig resort, gelegen op een unieke plek in Zuid-Limburg, met zeer luxe vakantie-villa's vlakbij Valkenburg en Maastricht.

  • Luxe en comfort
  • Exclusiviteit
  • Nabij Valkenburg
8 vakantiehuizen
0
o.b.v. 0 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Resort Mooi Bemelen in Bemelen

Mooi en luxe vakantiepark gelegen op een unieke plek, midden tussen prachtige natuurgebieden met veel wandel- en fietsroutes in het zuiden van Limburg. De vakantiehuizen bieden u comfort en gezelligheid en u zult zich er snel thuis voelen. Hierbij staan luxe en exclusiviteit centraal. Resort Mooi Bemelen ligt op korte afstand van de steden Valkenburg en Maastricht die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit luxe resort. Zuid-Limburg is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met kinderen.

Bijzonderheden

- Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op Resort Mooi Bemelen. Uiteraard wordt er geprobeerd dit tot een minimum te beperken, maar houd er rekening mee dat u hier hinder door kunt ervaren.

- Vanwege de hoge gasprijzen kunnen de gashaarden in de accommodaties tijdelijk niet gebruikt worden.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Fitness
Klimmen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen

Faciliteiten

Algemeen
Resort Mooi Bemelen werkt hard aan nieuwe voorzieningen die uw verblijf nog aangenamer zullen maken. Het verwarmde buitenbad is bij goed weer geopend van 1 april tot 1 oktober. Daarnaast is er onlangs een speeltuin gerealiseerd. En dat is niet zomaar een speeltuin, hier is het echt volop genieten voor de (aller)kleinsten. Er is namelijk een bommelburcht, een duikelrek, een duoschommel, een airtrampoline en een boskabouter met glijbaan aanwezig.

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Uitgezette wandelroutes

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Nabij een stad
Afstanden
Strand: 9 km
Ski gelegenheid: 24 km
Supermarkt: 4 km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 5 km
Uitgaanscentrum: 10 km
Luchthaven: 17 km