8, 5
Zeer goed
217 beoordelingen

Strandpark Duynhille

Geniet van een verblijf op Strandpark Duynhille in Ouddorp voor het ultieme vakantiegevoel met vele luxe, ruimte en rust.

  • Strandvakantie
  • Luxe en vrijstaand
  • Prachtige natuur
5 vakantiehuizen
weekend va.
268
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Strandpark Duynhille in Ouddorp

De hagelnieuwe vakantiehuizen van Strandpark Duynhille in Ouddorp zijn de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van luxe villa’s op een geweldige locatie. De villa’s hebben veel ruimte rondom en genieten hierdoor veel privacy. De inrichting is volledig en zeer luxe om uw verblijf nog meer te veraangenamen.

Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand waar er vele watersporten mogelijk zijn, maar natuurlijk komen ook de zonaanbidders hier aan hun trekken. Ouddorp zelf is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn.

De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Zo kunt u in Goedereede het getijdengebied De Kwade Hoek bezoeken waar u niet alleen een unieke beplanting zult vinden maar het is ook de broedplaats van verschillende vogels, kortom een prachtig stukje natuur. Of wat dacht u van het Grevelingenmeer, een geliefde plek voor vele duikers en natuurliefhebbers.

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- In het laagseizoen en buiten de schoolvakanties zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks beperkt geopend. 

- Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode 08 november 2021 tot 1 april 2022 en 7 november 2022 tot 9 januari 2023 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca
Voor een gezellige avond uit of lekkere lunch kunt u terecht in het parkrestaurant. Het restaurant biedt ook afhaalservice aan voor degene die liever lekker knus in de accommodatie gaat eten. Tevens beschikt het vakantiepark over een minimarkt voor het halen van uw dagelijkse benodigdheden en is er een broodjesservice aanwezig. 

Sport en spel
Tijdens de zomermaanden is er een enthousiast animatieteam op het vakantiepark aanwezig voor het verzorgen van vele uren vertier voor de kleintjes! Daarbij is het park voorzien van verschillende faciliteiten, denk bijvoorbeeld aan een beachvolleybalveld en een Jeu de boules baan. 

Verhuur
U ontdekt de mooie omgeving van Ouddorp het allerbest per fiets! Op deze manier komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen. Heeft u zelf geen fietsen (meegenomen)? Geen enkel probleem! Deze huurt u bij de receptie van het park. Op Strandpark Duynhille kunt u tevens terecht voor het huren van scooters. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Sportveld
Café/Bar
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
In de duinen
Op een familiepark
Aan zee
Afstanden
Strand: 700m
Supermarkt: 100m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Luchthaven: 30000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×