Vakantieboerderij Bruisterbosch

Vakantieboerderij Bruisterbosch bevindt in een zeer rustige omgeving waar u omringt bent door weilanden, hoogstambomen, holle wegen en graften.
Rust en ruimte
Dichtbij bos
Prachtig landschap
weekend v.a.
207
o.b.v. 4 personen
vakantieboerderij-bruisterbosch - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
221 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantieboerderij-bruisterbosch - Vakantiepark
vakantieboerderij-bruisterbosch - Vakantiepark
vakantieboerderij-bruisterbosch - Vakantiepark
Bekijk 11 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Vakantieboerderij Bruisterbosch in Sint Geertruid

Vakantieboerderij Bruisterbosch bevindt zich in een zeer rustige omgeving waar u omringt bent door weilanden, hoogstambomen, holle wegen en graften. Bruisterbosch is een rustiek dorpje dat ligt in het Limburgse heuvellandschap. Omdat Bruisterbosch zich in een rustige en centrale ligging bevindt, zijn er allerlei mogelijkheden aan uitstapjes en of activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht maken in het prachtige landschap. Wanneer u wat meer van het actieve vlak, bent kunt u op een mountainbike stappen voor een route door de wijde omgeving van Bruisterbosch.

Bijzonderheden

  • U kunt tijdens het boekingsproces aangeven of u gebruikt wilt maken van de wasmachine of droger door bij aantal '1' in te voeren. U kunt de wasmachine of droger uiteraard vaker gebruiken en betaalt de kosten per keer hiervoor ter plaatse.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen
Vakantieboerderij Bruisterbosch beschikt over een klein speeltuintje met schommels en een glijbaan. Vlakbij de speeltuin staat een ren met kippen en konijnen. Er is geen restaurant op de boerderij maar in de omgeving zijn voldoende plekken om te genieten van een hapje eten! De vakantieverblijven beschikken over een eigen parkeerterrein. Voor de sportieve fietsers zijn er racekarretjes en mountainbikes kunt u stallen in een afsluitbare berging.

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Dorp/stadcentrum: 3000m