Vakantieboerderij De Alberthoeve

Kleinschalig vakantiepark middenin Nationaal Park Drents-Friese Wold. Vakantieboerderij De Alberthoeve biedt mogelijkheid tot het stallen van uw eigen paard.
Uw eigen paard mee
In Nationaal Park
In de bossen
weekend v.a.
349
324
o.b.v. 4 personen
vakantieboerderij-de-alberthoeve - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
125 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantieboerderij-de-alberthoeve - Vakantiepark
vakantieboerderij-de-alberthoeve - Vakantiepark
vakantieboerderij-de-alberthoeve - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Vakantieboerderij De Alberthoeve in Wateren

Op zoek naar rust en ruimte? En dat midden in de bijzondere natuur van Drenthe? Heerlijk bijkomen en ontspannen tijdens ellenlange fietst- en wandeltochten of prachtige buitenritten maken te paard. Huur een lodge of groepsaccommodatie op Vakantieboerderij De Alberthoeve en uw ontspannen vakantie kan beginnen! Vakantieboerderij De Alberthoeve is gelegen in het 6500 hectare grote Nationaal Park Drents – Friese Wold, één van de grootse natuurgebieden van Nederland. Grenzeloos genieten van bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. 

Bijzonderheden

  • Wilt u graag uw eigen paard meenemen? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen
Vakantieboerderij De Alberthoeve is een kleinschalig vakantiepark met een receptie. De medewerkers van de receptie staan u graag te woord voor informatie over de omgeving of leuke tips en trips. Als gast kunt u gratis gebruik maken van de draadloze internet verbinding en kunt u gebruikmaken van de wasserette.

Paarden
Wat is er nu leuker dan uw eigen paard mee te nemen op vakantie? Ellenlange buitenritten maken over de heide, de stuifzanden, door de bossen en beekdalgraslanden. U kunt uw paard tegen vergoeding stallen in de daarvoor aangewezen box of lekker laten grazen tijdens de weidegang.

Kinderen
Op vakantie met kinderen? Die zullen zich prima vermaken op de grote velden en in de kinderspeeltuin. Onverzadigbaar razen en tieren en binnen korte tijd heeft uw kroost nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Sportveld
Campers toegestaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Meer: 3km
Supermarkt: 5km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 5km