8, 0
Goed
5 beoordelingen

Vakantiecentrum Sonnevanck

Gezellig familiepark in Drenthe met openluchtzwembad. Geniet van oneindig veel rust, ruimte en natuur om u heen!

  • Openluchtzwembad
  • Recreatieprogramma
  • In de bossen
5 vakantiehuizen
weekend va.
328
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiecentrum Sonnevanck in Spier

Het gezellige Vakantiecentrum Sonnevanck is gelegen in het dorpje Spier. Het park is zeer geschikt voor families. Aangezien u in de directe omgeving van het vakantiecentrum heerlijk kunt fietsen en/of wandelen is de omgeving uitermate geschikt voor de echte natuurliefhebber. Het vakantiecentrum bevindt zich vlakbij het prachtige natuurgebied Nationaalpark Dwingelderveld, dat garant staat voor rust en ruimte. Vakantiecentrum Sonnevanck beschikt over een aantal gezellige en comfortabele bungalows, afhankelijk van het type, geschikt zijn voor vier tot 12 personen.

Bijzonderheden

- Let op, het zwembad is gesloten van begin september tot begin mei. 

- De horeca op Vakantiecentrum Sonnevanck is gesloten van begin oktober tot begin april. 

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
Op het vakantiecentrum kunt u tegen betaling gebruik maken van een WiFi verbinding. Ook kunt u gebruik maken van de wasserette. Op vakantiecentrum Sonnevanck vindt u meerdere horeca gelegenheden. Zo kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch of diner in het gezellige restaurant, of haalt u een lekkere snack in de snackbar.

Kinderen
Voor de kinderen zijn meerdere speelmogelijkheden op vakantiecentrum Sonnevanck. Zo kunnen de kinderen onder andere heerlijk spelen in de speeltuin waar tevens een airtrampoline aanwezig is. Ook kunnen de kinderen prachtige zandkastelen bouwen in de zandbak. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig op vakantiecentrum Sonnevanck. Ook is er een recreatietent  aanwezig, hier worden leuke recreatieve activiteiten gegeven.

Zwemmen / sport en spel
Heeft u zin om even heerlijk te zwemmen? Maak dan gebruik van het verwarmde openluchtzwembad. Tevens is er een zwembad voor peuters aanwezig. Na een verfrissende duik kunt u relaxen op de zonneweide. Vakantiecentrum Sonnevanck biedt u volop mogelijkheden om te sporten tijdens uw vakantie. Zo kunt u gebruik maken van onder andere het voetbalveld, de tennisbaan, de midgetgolfbaan, de tennistafel en de jeu-de-boulesbaan.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Uitgaanscentrum: 1000m