Vakantiepark Cadzand

Modern en nieuw vakantiepark aan de Zeeuwse kust van Cadzand
Nabij Strand
Vlakbij België
Zeeuws dorpjes
weekend v.a.
494
436
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-cadzand - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
15 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-cadzand - Vakantiepark
vakantiepark-cadzand - Vakantiepark
vakantiepark-cadzand - Vakantiepark
Bekijk 12 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Vakantiepark Cadzand in Cadzand

Ontdek EuroParcs Cadzand, een nieuw vakantiepark aan de Zeeuwse kust van Cadzand. Geniet in één van de 40 Duinlogdes of kies voor een gezellige Duinvilla! Met het huren van een vakantiehuis op vakantiepark EuroParcs Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen gunt u zichzelf een heerlijke luxe vakantie. De villa’s zijn luxe opgezet en comfortabel ingericht in een rustige, groene en waterrijke omgeving. Zwembad liefhebbers kunnen kosteloos terecht bij vakantiepark EuroParcs Schoneveld op slechts 20 minuten afstand. Op het park kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. En die omgeving is zeker de moeite waard, er zijn vele uitgezette routes welke u grensoverschrijdend leiden langs dorpjes, kreken, dijken en natuurgebieden. Een uitstapje naar Knokke of Brugge behoort ook tot de mogelijkheden. Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland aanbiedt. Het heeft een prachtig duingebied en het strand is de perfecte plek voor dagjes uit met de kinderen. Er kunnen diverse sporten worden beoefend zoals onder andere volleybal, surfen of zeilen. In Cadzand zelf gaan cultuur en traditie hand in hand met zand- en zee-plezier, u vindt er diverse winkeltjes en ook verschillende terrasjes om een gezellige middag te beleven.

Bijzonderheden

  • Let op, omdat alles net nieuw is, kan het gebeuren dat het park nog niet helemaal klaar is. Denk daarbij aan de tuinen, die nog niet volledig aangelegd zijn. Of aan de grasveldjes bij de receptie, die nog niet op en top volgroeid zijn. Maar vakantievieren is natuurlijk gewoon mogelijk, en het strand is vlakbij!
  • Voor jeugd- en jongerengroepen wordt ter plaatse een borg berekend van 100 euro per persoon.
Activiteiten in de omgeving
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen
Suppen

Faciliteiten

Parkshop:
In de parkshop vind je een klein assortiment vergeten boodschappen. Je vindt hier lokale Zeeuwse producten, kaarten, snoep, koekjes, noodzakelijke producten, koffie, thee, toiletpapier, zonnebrand, etc. Zo heb je de belangrijkste dingen bij de hand. 

Zwembad:
Ook bij minder mooi weer kun je je vermaken in het overdekte zwembad van EuroParcs Schoneveld. Op slechts 20 minuten afstand kun je als gast van EuroParcs Cadzand gebruik maken van het zwembad. Informeer voor de openingstijden bij de receptie of bekijk deze via de parkpagina van EuroParcs Schoneveld.

Fietsverhuur:
De omgeving van EuroParcs Cadzand is het beste te verkennen met de fiets! Heb je je eigen fietsen niet meegenomen? Geen probleem! Op het park verhuren we fietsen, die je kunt gebruiken om er op uit te trekken. Je kunt een fiets huren bij de receptie van het vakantiepark.

Opladen elektrische auto:
Op het park vind je twee oplaadpunten voor elektrische auto's op onze parkeerplaats. Ook heeft elke woning een eigen laadpaal.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Nabij het strand
Nabij bos
In de duinen
Afstanden
Strand: 1.5km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km