Vakantiepark Cape Helius

De villa’s van vakantiepark Cape Helius bij Hellevoetsluis voor een 5 sterren vakantie!
5 sterren park
Jachthaven
Dialysecentrum
weekend v.a.
237
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-cape-helius - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
240 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-cape-helius - Vakantiepark
vakantiepark-cape-helius - Vakantiepark
vakantiepark-cape-helius - Vakantiepark
Bekijk 12 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis

De vakantiehuizen op vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis, Zuid-Holland zijn met recht villa’s te noemen. Ze zijn zeer comfortabel en compleet ingericht en bieden u alle luxe welke u verdiend op vakantie. De vestingstad Hellevoetsluis was vroeger de marinebasis van Nederland en hier werd bijvoorbeeld de door Piet Hein buitgemaakte zilvervloot binnengehaald. Vele monumenten in en rond het historische centrum van Hellevoetsluis herinneren nog aan deze tijd, zoals onder anderen het Tromphuys, een zeesluis en een droogdok. Tegenwoordig heeft deze stad nog steeds een maritieme aanblik met wel zes jachthavens. Vakantiepark Cape Helius heeft een eigen jachthaven en ook een strandje op één kilometer, met enkele speeltoestellen voor de kinderen. Langs de Haringvlietdam vindt u nog meer stranden waar het heerlijk toeven is en u allerlei watersporten kunt beoefenen.

Het vakantiepark grenst niet alleen aan het historisch centrum en aan het water maar het ligt ook midden in een prachtige natuur waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Op deze tochten ontdekt u niet alleen de duinen, het strand en de Haringvliet maar ook Fort Noorddijk, het Grasweggebied, het Ravense Bos en het Kooisteebos, allemaal natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn. Vanuit uw villa op vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis kunt u dus alle kanten op om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Watersport, musea, natuur, geschiedenis, gezellig flaneren op de promenade of winkelen in bijvoorbeeld Rockanje, of juist alleen maar luieren en zonnen, het is allemaal mogelijk! 

Bijzonderheden

  • Als gast van Cape Helius heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland (60km afstand).
  • De indeling / het interieur kan onderling verschillen en afwijken van de getoonde foto’s.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
U waant zich op Vakantiepark Cape Helius in een waar paradijs. Ondanks dat het park weinig faciliteiten kent, verveelt u zich er geen moment. Met het strand op slechts 1km afstand en de grote jachthaven kan uw strandvakantie direct van start gaan! Op het park huurt u fietsen en voor een lekkere hap kunt u terecht in het à la carte restaurant. Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin en voor het halen van uw dagelijkse benodigdheden kunt u terecht in de minimarkt.

Als gast van Cape Helius heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland (60km afstand). Wanneer u gebruikt wilt maken van de vismogelijkheden dient u in het bezit te zijn van een vispas, met uitzondering van openwater, zeevissen en wateren welke in verbinding staan met open zee. Deze kunt u kopen bij de receptie.

 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Speeltuin
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan het water
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 1000m
Meer: 0m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 1000m