7, 4
Goed
10 beoordelingen

Vakantiepark De Biesbosch

Vakantiepark De Biesbosch vlakbij Dordrecht, Zuid-Holland, een veelzijdig park voor het huren van een heerlijk vakantiehuis

  • Zwembaden
  • Aan de jachthaven
  • Animatieteam
10 vakantiehuizen
weekend va.
334
298
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (10)

Vakantiepark De Biesbosch in Dordrecht

Vakantiepark De Biesbosch vlakbij Dordrecht, Zuid-Holland, is een veelzijdig park voor het huren van een heerlijk vakantiehuis. Alle chalets en vakantiehuizen zijn voorzien van een de nodige comfort zodat u optimaal kan genieten tijdens uw vakantie. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep en het Dordtse Kil en is het ideale vakantiepark voor de watersporter. Het is niet voor niets uitgerust met een jachthaven waar u uw eigen boot kunt aanmeren. Dit is het ideale startpunt voor het verkennen van het natuurgebied De Hollandse Biesbosch. En wilt u dit te voet dan, dan kan dat ook! Zo zijn er diverse wandelingen mogelijk. Naast de vele mogelijkheden die de omgeving en natuur u bieden, is er ook een buitenzwembad (enkel in de zomer) en zijn er enkele sport- en speelvelden. Voor een heerlijk diner of lunch kunt u terecht in Brasserie De Biesbosch. Liever een snelle hap, er is ook een snackbar en een mini-market aanwezig op het vakantiepark. Aan de kinderen is ook gedacht, mochten ze even niet willen zwemmen dan kunnen ze zich prima vermaken op zowel de binnen- als de buitenspeelplaats. Tijdens het hoogseizoen is er kinderanimatie aanwezig.

Bijzonderheden

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Het binnenzwembad is voor onbepaalde tijd gesloten. 

- Op de naastgelegen jachthaven zijn 20 ligplaatsen beschikbaar voor gasten van vakantiepark De Biesbosch. Deze kunt u reserveren. 

- Iedereen vanaf 18 jaar betaalt toeristenbelasting. 

- Sinds kort is de route naar Vakantiepark De Biesbosch aangepast. De meeste navigatiesystemen zullen u nog via de Rijksstraatweg in Dordrecht sturen, maar deze is afgesloten en leidt niet meer naar het park. U dient uiteindelijk de route over de Aquamarijnweg te volgen, deze leidt u naar het park. 

- Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Waterskiën
Zwemmen

Faciliteiten

Kinderen
Er is naast de buitenspeelplaats ook een binnenspeelplaats en de kinderen kunnen genieten van de verschillende sport- en speelvelden. In de zomervakantie is er kinderanimatie van Beau en Bloem Kids Club.
 
Zwemmen
Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad, welke 's zomers geopend is. Het buitenzwembad heeft een gedeelte voor de kleintjes en een dieper gedeelte voor de wat grotere kinderen. Rondom het zwembad is er voldoende ruimte om uw handdoek neer te leggen. 
 
Eten en drinken
In Brasserie De Biesbosch kunt u gezellig lunchen of dineren. Ook is er een speciaal kindermenu. Voor de snelle hap is er een snackbar met lekkere verse patatten en frites. Voor de kleine boodschappen kunt u terecht in mini-market. 
 
Watersport
De jachthaven die naast het park gelegen is heeft ruim 280 ligplaatsen. Hiervan zijn er 20 ligplaatsen gereserveerd voor de gasten van het vakantiepark.  Een perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur te ontdekken door middel van een boottocht. Wilt u niet gaan varen dan heeft u bij de wakeboardschool naast het park een uitstekende basis om allerlei watersportactiviteiten te beoefenen. 
 
Verhuur
Indien u niet de mogelijkheid heeft om uw eigen fiets mee te nemen, kunt u fietsen huren op het park zelf. Met name het gebied rond het Nationaal Park is mooi om fietstochten te maken.  
Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Aan een haven
Op een familiepark
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 60 km
Meer: 0m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 13 km
Uitgaanscentrum: 13 km
Luchthaven: 40 km