Vakantiepark De IJssel Eilanden

Vakantiepark De IJssel Eilanden
Aan het Reevemeer
Airtrampoline
Kindvriendelijk
weekend v.a.
367
313
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-de-ijssel-eilanden - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
72 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-ijssel-eilanden - Vakantiepark
vakantiepark-de-ijssel-eilanden - Vakantiepark
vakantiepark-de-ijssel-eilanden - Vakantiepark
Bekijk 20 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Vakantiepark De IJssel Eilanden in Kampen

Aan het Reevemeer, vlakbij de IJsseldelta en met het noordelijke deel van het Drontermeer aan uw zijde, is dit de perfecte vakantieplek voor natuurliefhebbers. Het park ligt op de grens van Flevoland en Overijssel en vestigt zich vlakbij de hanzesteden Kampen en Zwolle. Een vakantie op dit park biedt u veel mogelijkheden tijdens uw verblijf. U kunt ervoor kiezen een van deze hanzesteden te bezoeken en te wandelen door de karakteristieke straten. Of u kiest ervoor om erop uit te gaan in de natuur. Huur een bootje en ontdek de wateren om u heen. Neemt u uw vishengel mee? Vakantiepark De IJssel Eilanden is een goede start voor een heerlijke vakantie; wellicht wel uw heerlijke vakantie?

Bijzonderheden

  • Vakantiepark De IJssel Eilanden is een vakantiepark in ontwikkeling, hierdoor vinden er op bepaalde plekken op het park bouwwerkzaamheden plaats. Het park doet haar best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.

 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen

Tijdens uw vakantie krijgt u toegang tot gratis WiFi. Uw eigen boot mee? Dat kan! Bij een aantal huisjes kunt u met uw boot aanmeren. Zo kunt u gemakkelijk weer het water op. Het park ligt aan het Reevemeer, en dus vlakbij een strand- en natuurmeer. Hier kunt u een lekkere duik nemen en komen afkoelen, of in een kano stappen. 

Verhuur

Bij de receptie van het park kunt u gewone fietsen én e-bikes huren. Ook de kinderen kunnen mee op avontuur, want kinderfietsen staan ook tussen het aanbod.

Horeca

In het restaurant kunt een aan schuiven voor een verfrissend drankje, een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner. Het restaurant beschikt over een prachtig, ruim terras waar u uitkijkt over het glinsterende water van het Reevemeer en de speeltuin. 

Voor kinderen

Op het park De IJssel Eilanden kunnen kinderen goed uit de voeten. Niemand hoeft zich hier te vervelen, want met een speeltuin, airtrampoline en pannaveld zijn er genoeg mogelijkheden om vakantievriendjes te maken. Ook heeft het park een leuk animatieteam, wat kinderen van het park bij elkaar brengt en vermaakt.

 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Recreatieplas
Trampoline
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Strand: 1 km
Meer: 1 km
Supermarkt: 4 km
Restaurant: 100 m
Dorp/stadcentrum: 5 km