8, 0
Goed
1 beoordeling

Vakantiepark De Koog

Centraal op Texel gelegen vakantiepark Europarcs De Koog

  • Noordzeestrand
  • E-chopper verhuur
  • Texel
1 vakantiehuis
weekend va.
322
278
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Vakantiepark De Koog in De-Cocksdorp-Texel

EuroParcs De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel en op 3500 meter van het Noordzeestrand van De Koog. Texel is een echt wandel- en fietseiland. Naast wandel- en fietsroutes zijn er ook mountainbikeroutes uitgestippeld. Verken de polders en duinen, de uitgestrekte heidevelden en bossen. Vanuit Oudeschild vertrekken schepen voor een tochtje over de Waddenzee. Vaar mee om zeehonden te kijken, stap aan boord van een garnalenkotter of maak een tocht aan boord van een authentiek zeilschip. Bij een verblijf op Texel is het ook zeker de moeite waard om het Zeehondencentrum Ecomare te bezoeken. Texel is rijk aan natuurgebieden waarvan de Slufter de bekendste is. Het gebied heeft een open verbinding met de Noordzee en het grootste deel ervan is een vogelbroed- en vogelrustgebied. Een ander vogelgebied is de Waalenburg-polder.  

Bijzonderheden

- Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor u als gast tot een minimum te beperken.

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Er is een receptie met omgevingsinformatie, fiets- en wandelroutes, verhuur van fietsen en verhuur van E-choppers. Ook is er een speeltuin voor de kids en een minimarkt met broodjesservice.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin
Centraal internetpunt
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Aan zee
Afstanden
Strand: 3500m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 1500m
Dorp/stadcentrum: 3000m