Vakantiepark De Lourenshoeve

Vakantiepark De Lourenshoeve is een kleinschalig vakantiepark met karakteristieke boerderijen, én een manege, in een idyllische en bosrijke omgeving.
Manege aanwezig
Privé paardenstal
Bos en heide
weekend v.a.
419
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-de-lourenshoeve - Basisafbeelding
8, 0
Goed
82 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-lourenshoeve - Vakantiepark
vakantiepark-de-lourenshoeve - Vakantiepark
vakantiepark-de-lourenshoeve - Vakantiepark
Bekijk 15 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark De Lourenshoeve in Den-Ham

Vakantiepark De Lourenshoeve is een gezellig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het Overijsselse dorpje Den Ham op de grens van Twente en Salland. Het park is gunstig gelegen en biedt u volop de mogelijkheid om prachtige wandelingen, ruitertochten en fietstochten te maken door het fraaie groene landschap van Twente en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het vakantiepark beschikt over een aantal knusse vakantieboerderijen en groepsaccommodaties. Wilt u uw eigen paard meenemen? Dat kan! Vakantiepark De Lourenshoeve heeft een eigen manege met privé-stallen. 

Bijzonderheden

  • Deze vakantiehuizen staan op een vuurwerk- en rookvrij vakantiepark.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op vakantiepark De Lourenshoeve kunt u iedere ochtend vers gebakken broodjes bestellen. Ook is er een wasserette aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. 

Sport en spel
Voor de kinderen is er op Vakantiepark De Lourenshoeve een speeltuin met speeltoestellen aanwezig. Ook heeft u de mogelijkheid om een potje jeu-de-boules of tafeltennis te spelen. 

Paardrijden
Met uw paard op vakantie? Bij Vakantiepark De Lourenshoeve is dit mogelijk! U kunt uw paard stallen in een privé stal. Heeft u geen eigen paard maar wilt u toch prachtige buitenritten maken? Of wordt dit uw eerste ervaring met paarden en begint u liever met een kennismakingsles? Het park biedt verschillende mogelijkheden zodat u naar hartenlust kunt knuffelen en rijden met deze prachtige dieren. 

Verhuur
Behalve het huren van een paardenstal, biedt Vakantiepark De Lourenshoeve ook de mogelijkheid om fietsen en skelters te huren.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Sportveld
Ponybaan
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 2000m