Vakantiepark De Mölnhöfte

Prachtig vakantiepark voor kinderen. Op dit vakantiepark in Overijssel vindt u onder andere een grote speeltuin en een openluchtzwembad. 
Bij viswater
Buitenzwembad
Ruimte
weekend v.a.
303
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-de-molnhofte - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
19 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-molnhofte - Vakantiepark
vakantiepark-de-molnhofte - Vakantiepark
vakantiepark-de-molnhofte - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Vakantiepark De Mölnhöfte in Diepenheim

Vakantiepark De Mölenhöfte is ideaal met kinderen en uitermate geschikt om op ontdekking te gaan in het prachtige Hof van Twente! Maak een gezellige rit met de huifkar, neem een verfrissende duik in het zwembad, ga de uitdaging aan tijdens één van de vele droppings, maak een prachtige wandel- en/of fietstocht en kom volledig tot rust in de prachtige omgeving, gooi een hengeltje uit in de visvijver, of geniet samen van een heerlijke maaltijd in het eetcafé. Vakantiepark De Mölenhöfte beschikt over een gezellig vakantiehuis die geschikt is voor zes personen.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Vakantiepark Mölnhöfte is een receptie aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen. Wilt u genieten van een heerlijk vers ontbijt? Haal dan ´s ochtends vers afgebakken broodjes bij de receptie. Daarnaast kunt u gebruik maken van een wasserette. Ook is er een WiFi verbinding aanwezig (tegen betaling). Op het vakantiepark kunt u genieten van een heerlijke lunch en/of diner in het eetcafé. Geniet van een heerlijke borrel aan de bar of kom tot rust in het zonnetje op ons gezellige terras. In het eetcafe zijn twee wedstrijdbiljarts aanwezig en een poolbiljart.

Sport
Op het vakantiepark kunt u gebruik maken van twee wedstrijdbiljarts en een poolbiljart. Ook heeft u de mogelijkheid om een gezellig potje dart te spelen. De echte visliefhebber kan goed terecht aan de visvijver om heerlijk te vissen.

Zwemmen
Ook is er een openluchtzwembad aanwezig met een ondiep gedeelte voor de kinderen. Hier kunnen jong en oud zich de hele dag vermaken.

Kinderen
Voor de kinderen is er op Vakantiepark De Mölnhöfte genoeg te doen. Laat uw kinderen zich de hele dag uitleven in de grote speeltuin. In de speeltuin vindt u 20 speeltoestellen waaronder een airtrampoline. Op het vakantiepark zijn tevens kleine speeltuinen verspreid. Uw kinderen kunnen zich tijdens het hoogseizoen vermaken bij een leuk recreatieteamteam. Hier hebben ze de mogelijkheid om de hele dag door allerlei leuke activiteiten uit te voeren. Deze activiteiten variëren van speurtochten, knutselen, viswedstijden tot playbackshows en kinderdisco’s. Uw kind hoeft zich op Vakantiepark De Mölenhöfte dus nooit te vervelen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Sportveld
Café/Bar
Trampoline

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1.5km