Vakantiepark De Negende Zaeligheyt

Vakantiepark De Negende Zaeligheyt midden in de natuur!
Kleinschalig park
Aan de bosrand
Bourgondisch dineren
weekend v.a.
296
265
o.b.v. 2 personen
vakantiepark-de-negende-zaeligheyt - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
111 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-negende-zaeligheyt - Vakantiepark
vakantiepark-de-negende-zaeligheyt - Vakantiepark
vakantiepark-de-negende-zaeligheyt - Vakantiepark
Bekijk 27 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Vakantiepark De Negende Zaeligheyt in Bergeijk

Vlakbij de grens naar België, in het pittoreske Bergeijk, ligt het vakantiepark De Negende Zaeligheyt. Een vakantiepark voor de ondernemende vakantieganger die houdt van rust. U wordt hier wakker midden in de Brabantse natuur: de vogels wensen u een goede morgen terwijl u geniet van uw bakje koffie of kopje thee. De omgeving rond Bergeijk nodigt u uit om op de fiets te stappen, op uw paard te stijgen of uw wandelschoenen aan te trekken. Er valt zo veel te ontdekken voor elk type natuurliefhebber. Naast de prachtige natuur heeft het dorp natuurlijk nog meer te bieden, denk aan musea en winkeltjes... Ontdek het allemaal vanaf vakantiepark De Negende Zaeligheyt!

Bijzonderheden

  • U betaalt de waarborgsom ter plaatse, dit kan uitsluitend per pin.
  • Wintersluiting restaurant: 6 november tot en met vrijdag 15 december 2023.
Activiteiten in de omgeving
Paardrijden
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen
Er is WiFi aanwezig in de vakantiehuisjes en er is een mogelijkheid om uw hond mee te nemen. Ook uw paard is van harte welkom; De Pèrdehoeve wordt toegankelijk gesteld voor de stalling van uw paard. Zo kunt u ook samen met uw paard genieten van de omgeving en natuur. Dat maakt een vakantie natuurlijk nog wat fijner. 

Eten & drinken 
Op het park kunt u lunchen en dineren in het restaurant. Hier worden gerechten voor u gemaakt met zoveel mogelijk streekproducten. Een echt vakantiegevoel tijdens uw diner of lunch!

Activiteiten 
Met een vakantie hier wordt u sowieso vermaakt: van klootschieten, oud hollandse spelen, schilderen, beeldhouwen en GPS wandelingen tot het in de schoenen kruipen van een echte rechercheur en smokkeltochten. Voor jong en oud worden er leuke bezigheden georganiseerd op het park, zo kunnen jullie tussen het natuur ontdekken door nog mysteries oplossen en jullie creativiteit kwijt.

Parkvoorzieningen
Restaurant

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Meer: 4 km
Supermarkt: 5,5 km
Restaurant: 4 km
Dorp/stadcentrum: 5,5 km