Vakantiepark De Plaats Maasbree

Vakantiepark De Plaats Maasbree staat garant voor een verblijf vol rust, ruimte en prachtige natuur. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op de kinderspeelplaats.
Natuurrijk
Rust en ruimte
Binnenspeeltuin
weekend v.a.
416
o.b.v. 6 personen
vakantiepark-de-plaats-maasbree - Basisafbeelding
8, 0
Goed
158 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-plaats-maasbree - Vakantiepark
vakantiepark-de-plaats-maasbree - Vakantiepark
vakantiepark-de-plaats-maasbree - Vakantiepark
Bekijk 5 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Vakantiepark De Plaats Maasbree in Maasbree

Groen, groen en nog eens groen. Houdt u van de prachtige natuur en ruimte? Dan is ‘De Plaats Maasbree’ een absolute aanrader! De slogan van de gemeente Peel en Maas is dan ook “beleef de ruimte”. Bent u met een grote vriendengroep of met uw familie? Dan biedt ‘de Plaats’ diverse woningen aan. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen in de buurt van de Plaats. Arcen is bijvoorbeeld door middel van een fietsroute vanuit Maasbree goed te bereiken.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Tijdens uw verblijf bij De Plaats Maasbree kunt u gebruik maken van de verschillende cateringmogelijkheiden. Voor de vele mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de medewerkers. 

Kinderen
Op slechts 250 meter van ‘De Plaats Maasbree ligt binnenspeeltuin ‘De Speelfabriek’. Deze speelfabriek is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Zelfs voor de kleintjes is er een aparte peuterzone en in verband met de veiligheid liggen er soft vloeren. Voor kinderen vanaf één jaar staat er een speeltoetstel met een blijbaan en reuze ballen. Ook hier vindt u een springkussen en een voetbalkooi. Ook voor de kleintjes is er een aparte peuterzone. Kortom: uw kinderen hoeven zich geen enkel moment te vervelen! U krijgt gratis toegangskaartjes voor 'De Speelfabriek'.  

Sport en Spel
Wanneer u met een groep bent en wel van een activiteit houdt, dan bent u bij toffedag.nl aan het juiste adres! ‘Toffedag’ verzorgt activiteiten voor jong en oud. Activiteiten als ‘Wie is de Mol’, ‘Minute to Win it’, ‘Happen en Trappen’ et cetera. Daarnaast kunt u in de zomermaanden diverse activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor buiten.

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2,5km
Restaurant: 2,5km
Dorp/stadcentrum: 2,5km