Vakantiepark De Wiltzangh

Vakantiepark De Wiltzangh
Buitenzwembad
In de natuur
Fietsverhuur
weekend v.a.
378
322
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-de-wiltzangh - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
19 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-wiltzangh - Vakantiepark
vakantiepark-de-wiltzangh - Vakantiepark
vakantiepark-de-wiltzangh - Vakantiepark
Bekijk 3 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark De Wiltzangh in Ruinen

Beeld het u in: ontwaken in een comfortabel huisje, De deur openslaan en midden in de prachtige natuur staan. Dit klinkt toch als de perfecte basis van een heerlijke vakantie? In het Drentse Ruinen is het vakantiepark De Wiltzangh te vinden. Hier kunt u die ene fijne ochtend beleven, het park ligt namelijk midden in de natuur! Het Nationaal Park Dwingelderveld is letterlijk om de hoek: natuurliefhebbers zullen zich geen betere plek voor kunnen stellen. Maak gebruik van een van de vele wandel- en fietsroutes om de omgeving van Drenthe te kunnen ontdekken. De actieve vakantiegangers kunnen in de auto stappen en een van de nabij gelegen leuke steden en dorpjes bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Meppel of het waterdorp Giethoorn. Voor als u alleen wil relaxen, kunt u natuurlijk altijd op het park blijven, uw boek erbij pakken en in de zon gaan bakken terwijl de kinderen bij het zwembad zijn. Komt u binnenkort Drenthe verkennen vanaf dit leuke park?

Bijzonderheden

  • Het zwembad is zonder toezicht en gesloten op koudere dagen
  • Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.
  • Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen
  • Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Het park doet haar uiterste best om eventuele overlast voor u tot een minimum te beperken.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Op dit park wordt toeristenbelasting gerekend vanaf 12 jaar. Gelieve in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen doorgeven zodat uw factuur hierop kan worden aangepast.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen

Zin in een lekker ontbijtje? De winkel op het park is 's ochtends geopend en heeft lekkere verse broodjes voor u. Daarnaast kunt u hier altijd terecht voor uw boodschapjes.

Het is mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark. U heeft keuze tussen gewone, elektrische en kinderfietsen. Als kers op de taart is het ook mogelijk om een bolderwagen of kinderzitje te verkrijgen. Zo kunnen u en uw gezin die heerlijke tour maken!

Amusement

Zei iemand daar minigolf? Neem het op tegen het hele gezin en maak er een gezellige middag van. De sticks en golfballen kunt u ophalen bij de receptie.

Tijdens uw verblijf kunt u allerlei dingen ondernemen op het park zelf. Kom bijvoorbeeld een duik nemen in het buitenzwembad. Dit zwembad is verwarmd en er is een peuterbad voor de kleintjes. 

Voor kinderen

Over kleintjes gesproken, neem ze mee op de kabouterroute! Dit is een speurtocht waar deelnemeers een echte puntmuts en baard krijgen. Ze gaan opstap met een knapzak en voeren allemaal leuke opdrachten uit tijdens het wandelen. Een speurtocht vol lol!

Op het park staan ook verschillende speeltoestellen en sportgelegenheden verspreid. De kinderen kunnen klimmen en klauteren, of u durft een potje volleybal aan? Het kan allemaal op het park.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Sportveld
Uitgezette wandelroutes
Centraal internetpunt
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Meer: 2 km
Supermarkt: 40 m
Dorp/stadcentrum: 2 km