Vakantiepark Eigen Wijze

Prachtig vakantiepark gelegen op de grens van Friesland
Aan het meer
Ruim opgezet
Kleinschalig
weekend v.a.
408
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-eigen-wijze - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
236 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-eigen-wijze - Vakantiepark
vakantiepark-eigen-wijze - Vakantiepark
vakantiepark-eigen-wijze - Vakantiepark
Bekijk 14 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (13)

Vakantiepark Eigen Wijze in Lemmer

Vakantiepark Eigen Wijze is een kleinschalig familiepark in Bant en is gelegen op het erf van een boerderij. Het dorpje Bant ligt op de grens van Friesland, Overijssel en Flevoland. Het vakantiepark ziet eruit als een oud vissersdorpje en ligt tussen Nationaal Park De Weerribben en voormalige zuiderzeedorpen, zoals Lemmer, Blokzijl en Urk. Het is dan ook zeker de moeite waard om één van deze mooie oude steden te bezoeken. Op Vakantiepark Eigen Wijze heeft u de keuze uit twee soorten vakantiehuizen. U kunt ervoor kiezen om te verblijven in een ruime en comfortabele woning. Dit type woning staat langs het water of tegen de speelvelden aan. Of u kunt er voor kiezen om te verblijven in het knusse vissershuisje. Deze woningen staan om de grote visvijver en worden omringt door een houtwal met wandelpaden. Het vissershuisje biedt ruimte voor maximaal zes personen en alle vissershuisjes zijn aan een vijver gelegen. Het park biedt ook de mogelijkheid om in combinatie met een vakantiehuis een groepsruimte met complete keuken te huren.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Kinderen en sport
Voor de kinderen is er op Vakantiepark Eigen wijze een speeltuin met zandbak, schommel, houten piratenschip en klimrek waar de kinderen heerlijk de hele dag ongestoord kunnen spelen.  Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair.  Voor de echte sportievelingen onder ons beschikt het vakantiepark over een tennisbaan, voetbalveld en/of volleybalveld. Tevens is er een tafeltennis-en voetbaltafel aanwezig.

Vijver
In het midden van het park bevindt zich een grote vijver. Hier kunt u naast zwemmen ook prima vissen en kano varen. Tevens beschikt het vakantiepark ook over een strandje. Hier kunt u heerlijk relaxen in het zonnetje.

Wasserette
Op het vakantiepark bevindt zich ook een wasserette. Hier kunt u uw vuile was wassen.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Campers toegestaan

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 7km
Meer: 0.01km
Supermarkt: 7km
Restaurant: 7km
Dorp/stadcentrum: 4km