8, 6
Heerlijk
5 beoordelingen

Vakantiepark Gulperberg

Vakantiepark Gulperberg

  • Zwembad
  • Fietsverhuur
  • Oplaadpunt auto
5 vakantiehuizen
weekend va.
433
382
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark Gulperberg in Gulpen

Bovenop de Gulperberg midden in het prachtige Zuid-Limburgse landschap: is dit de plek waar u uw heerlijke vakantie gaat doorbrengen? Grote kans van wel! Het vakantiepark Gulperberg ligt in een omgeving waar echte natuurliefhebbers enthousiast van zullen worden. Fietsers, wandelaars en vooral ook wielrenners zitten hier helemaal op hun plek! Het landschap is een magische plek bestaande uit beekjes, weilanden en grotten. Met een half uur bent u in grote steden als Maastricht of het Duitse Aken. Zoekt u de rust of juist de drukte op? Vanaf de Gulperberg kan het beide! Ook bij het vakantiehuis hoeft niemand zich te vervelen: vele faciliteiten voor jong en oud maken het beleven van een top vakantie mogelijk. Wanneer komt u het ontdekken?

Bijzonderheden

- Het park raadt u aan uw navigatie in te stellen op Zwemparadijs Mosaqua Landsraderweg 11, 6271 NT in Gulpen. Vanaf hier is het betreden van de Gulperberg het gemakkelijkst.

- Iedereen vanaf 18 jaar betaalt toeristenbelasting, u kunt de leeftijden tijdens het boekingsproces in de opmerkingen aangeven.

- Het interieur en exterieur kan per woning verschillen.

- In de winter is de wasserette gesloten.

- U kunt gratis gebruik maken van het overdekt zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen
Skiën
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen

Op het vakantiepark kunt u gebruik maken van een wasserette. Munten voor het gebruik van de machines zijn bij de receptie verkrijgbaar net als het wasmiddel. Ook is er een winkel op het park. Zo kunt u uw boodschapjes snel en gemakkelijk doen en blijft er tijd over voor andere avonturen.

Een avondje niet koken? U heeft natuurlijk niet voor niks vakantie! Kom lekker eten bij het restaurant op het park. Tijdens uw diner of lunch kunt u genieten van het mooie uitzicht over het glooiende heuvellandschap.

Voor kinderen

Klimmen en klauteren in de speeltuin of plonsen in het zwembad. Uw (klein)kinderen vermaken zich wel! Met een leuk animatieprogramma en de toegang tot speeltoestelen, krijgt uw kleintje de mogelijkheid om genoeg vakantievriendjes te maken. Ook is er een sportveld voor de energierijke vakantiegangertjes.

Verhuur

Het park moedigt u graag aan om een van de vele fietsen te huren om de omgeving nog beter te kunnen ontdekken. Vraag naar de verhuuropties en stap op de fiets! 

Een keer iets anders proberen? E-choppers zijn ook te huur! Een moderne en leuke manier van touren. Wellicht ook voor u?

 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 40 m
Restaurant: 40 m
Dorp/stadcentrum: 2 km
Uitgaanscentrum: 2 km