Vakantiepark 't Vosseven

Dit vakantiepark in het bos is de perfecte uitvalbasis voor een verblijf vol leuke activiteiten, rust- en ruimtezoekers.
Rust en ruimte
Midden in de bossen
Autoluw park
weekend v.a.
298
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-het-vosseven - Basisafbeelding
7, 9
Goed
171 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-het-vosseven - Vakantiepark
vakantiepark-het-vosseven - Vakantiepark
vakantiepark-het-vosseven - Vakantiepark
Bekijk 36 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark 't Vosseven in Stramproy

Vakantiepark 't Vosseven is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf vol leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld uitstapjes naar Maastricht of het pittoreske Thorn of geniet gewoon van de rust. Natuur, rust en ruimte zijn de uitganspunten van dit park. Het park is uitermate geschikt voor jong en oud, gezinnen of vriendengroepen. Vakantiepark 't Vosseven biedt voorzieningen in de vorm van een wasserette (tegen betaling), een volleybalveld, tafeltennis, en jeu des boules baan. Voor de lunch, diner of een kopje koffie tussendoor kunt u terecht bij "Boshuis Nieuw Vosseven". Op het park vindt u ook een natuurlijke plas waarin veel natuurlijk leven is. De plas is slechts 30cm diep waardoor het niet geschikt is als zwemvijver, maar u kunt wel aan de plas recreëren. U kunt vissen bij Forellenvijver Heioord, een visparadijs in de prachtige natuur. Heioord is gelegen bij Neeritter, op slechts een paar kilometer van het park.

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. 
  • Het vakantiepark is autovrij. U kunt de auto uitladen en inladen bij de bungalow en vervolgens parkeren op één van de centrale parkeerplaatsen op het park. 
  • Op het park kunt u gebruik maken van een verse broodjesservice. 
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Wasserette
Beschikt uw vakantiewoning op Vakantiepark 't Vosseven niet over een wasmachine maar wilt u toch graag uw vuile was wassen? Dit kan in de wasserette op. Dit is tegen betaling en munten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het vakantiepark is autoluw en het afsteken van vuurwerk is op dit park wegens de rust niet toegestaan.

Horeca
Aan de rand van het park vindt u "Boshuis Nieuw Vosseven". In dit restaurant heerst een warme en gezellige sfeer. Het restaurant biedt een ruime en uitgebreide keus aan met onder andere pannenkoeken, verse soepen, luxe broodjes, salades en spareribs of een heerlijke biefstuk. Ook wanneer u enkel een kop koffie komt drinken bent u hier van harte welkom. Het gebak staat voor u klaar! "Brasserie Nieuw Vosseven" staat bekend om zijn huisgemaakte bienenstich. De kinderen vermaken zich binnen in de uitgebreide speelhoek en buiten is er voldoende ruimte om te spelen. 

Sport en spel
Op het park bevindt zich een volleybaldveld, tafeltennis en een jeu de boules baan. Ook aan de kleintjes is gedacht en zijn er verschillende plekken met uitdagende speeltoestellen en er is een trampoline. 

Verhuur
Heerlijk picknicken in de bossen of een prachtige fietstocht door de indrukwekkende natuur? Huur uw bolderkar of fiets voordelig bij de receptie op het park.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Uitgezette wandelroutes
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 0km
Dorp/stadcentrum: 5km