Vakantiepark Kraaijenbergse Plassen

Vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen, oneindig waterplezier
Aan het water
Restaurant
Bootverhuur
weekend v.a.
383
323
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-kraaijenbergse-plassen - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
84 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-kraaijenbergse-plassen - Vakantiepark
vakantiepark-kraaijenbergse-plassen - Vakantiepark
vakantiepark-kraaijenbergse-plassen - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Vakantiepark Kraaijenbergse Plassen in Linden

Vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen heeft alles in huis voor de perfecte vakantie op en om het water. De wateractiviteiten zijn bijna oneindig, zwemmen, vissen, zonnen, fietsen en wandelen rond de plassen het kan hier allemaal. Dit gloednieuwe park bestaat uit chalets van verschillende formaten. Er is een gezellig restaurant in een verbouwde boerenschuur, een animatieteam, fiets- en bootverhuur en nog veel meer. 
In de omgeving vanvakantiepark De Kraaijenbergse Plassen is genoeg te beleven. Denk hierbij aan uitgestrekte bossen, kastelen, rivierlandschappen en oudste stad van Nederland, Nijmegen, die zijn ontstaan heeft te danken aan de Romeinen. Genoeg te beleven dus voor jong en oud in elk jaargetijde. Zien we u snel op vakantiepark de Kraaijenbergse Plassen? 

Bijzonderheden

 

  • Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Exterieur en interieur kunnen per vakantiehuis verschillen.
  • De toeristenbelasting bedraagt 4% van de huursom.
  • Houd er rekening mee dat dit vakantiepark in het buitengebied ligt. Dit betekent dat de Wi-Fi niet altijd optimaal is.
  • Let op! Alle woningen op Vakantiepark Kraaijenbergse Plassen zijn voorzien van een Nespresso-apparaat. De capsules zijn alleen verkrijgbaar bij de receptie. Het zijn dus géén reguliere cups.

 

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Receptie:
De receptionisten staan tijdens de openingstijden voor je klaar voor al uw vragen. Ook voor tips over de omgeving kunt u bij de receptie terecht. 


Restaurant:
Bij het gezellige restaurant/brasserie kunt u zowel lunchen en dineren. Het restaurant is gevestigd in een oud boerderijgebouw. Reserveer tijdig om een teleurstelling te vermijden.


Kinderanimatie:
Het animatieprogramma van vakantiepark de Kraaijenbersgse Plassen heeft een programma met activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook worden er themaweekenden georganiseerd. Vraag bij de receptie naar het programma. Ook zijn er op het vakantiepark drie plekken met speeltoestellen. 


Fiets- en bootverhuur:
Er is de mogelijkheid om fietsen of een bootje te huren. Het assortiment fietsen is ruim, van stadsfietsen en kinderfietsen tot mountainbikes, tandems en elektrische fietsen.


Watersport:
U kunt vakantiepark de Kraaijenbergse Plassen per boot bereiken, uw boot kunt u afmeren bij het vakantiepark. Er zijn talloze mogelijkheden om te vissen, zwemmen en zonnen op dit park.

 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Recreatieplas

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Strand: 0m