7, 8
Goed
7 beoordelingen

Vakantiepark Reestervallei

Prachtig gelegen vakantiepark in Overijssel met zwembad, tennisbaan, visvijver en een kinderspeelplaats.

  • Nabij visvijver
  • In de bossen
  • Het Reestdal
8 vakantiehuizen
weekend va.
324
275
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Vakantiepark Reestervallei in IJhorst

In het westen van Overijssel, dichtbij het historische waterdorp Giethoorn, ligt het gezellige vakantiepark Reestervallei. In de omgeving van het park vindt u het grote natuurgebied Reestdal waar u kunt genieten van een heerlijke wandeling of flinke fietstocht. Onderweg geniet u van de prachtige Overijsselse landschapen en zijn bijzondere schilderachtige dorpjes. Op slechts drie kilometer van het vakantiepark vindt u recreatieplas De Zwarte Dennen middenin de bossen gelegen. Hier kunt u heerlijk zonnebaden op het aangelegde zandstrand en de ligweide terwijl uw kinderen zich vermaken in het water en op de kinderspeelplaats. Op het vakantiepark zelf is er een mooie tennisbaan, een midgetgolfbaan, een klein openluchtzwembad en een mooie visvijver aanwezig. Een verrassende vakantiebestemming!

Bijzonderheden

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Welkom op vakantiepark Reestervallei, een prachtig vakantiepark waar u onverzadigbaar kunt genieten van rust, ruimte en prachtige natuur. De medewerkers van de receptie staan u graag te woord.

Sport, spel en zwemmen
Heerlijk ontspannen aan de kabbelende waterkant. Gooi uw hengel uit en ontdek wat er allemaal leeft in de grote visvijver. Vakantiepark Reestervallei beschikt ook over een bescheiden buitenzwembad met ligstoelen. Heerlijk ter verkoeling op de warme zomerdagen! Er is ook een peuterbadje voor de allerkleinsten. Liever wat actiefs? Ga dan voor een potje tennis op de tennisbaan of ga een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Tot slot is het mogelijk om fietsen te huren. 

Horeca
Een lekker hapje en drankje zijn snel gehaald in het gezellige restaurant "De Reest" op het vakantiepark.

Kinderen
Maak nieuwe vriendjes en  speel lekker in de speeltuin. Ook is er voor de kinderen een mooie dierenweide met vriendelijke dieren.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Strand: 3km
Meer: 3km
Supermarkt: 1km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 5km