Vakantiepark Roodewoud

Luxe genieten op vakantiepark Roodewoud in Drenthe
Duurzaam park
Luxe verblijven
Wellnessfaciliteiten
weekend v.a.
753
668
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-roodewoud - Basisafbeelding
vakantiepark-roodewoud - Vakantiepark
vakantiepark-roodewoud - Vakantiepark
Bekijk 0 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Vakantiepark Roodewoud in Rolde

In de plaats Rolde in de provincie Drenthe, vind u deze premium vakantiehuizen in een bosrijke en authentieke omgeving. Voorzien van meest state-of-the-art innovaties kun je volledig duurzaam genieten van de pure natuur en van alle luxe. Volledig zelfvoorzienend. Een uitgestrekt natuurpark voor het eindeloze buiten, maar ook de luxe van een eigen zwembad of een wijnklimaatkast voor die ontspannen borrel. Vanaf het moment dat je je vakantiehuis binnenloopt, kun je echt op pauze drukken. Tijd om te ademen. Geef je over aan de natuur en ervaar de stilte van de omgeving. Die exacte combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur maakt een vakantie op vakantiepark de Roodewoud tot een bijzondere en aangename ervaring.

Bijzonderheden

  • Bij elke boeking wordt er eenmalig een bedrag van EUR 10 per persoon in rekening gebracht voor deelname aan sport- en spelactiviteiten. 
  • Vakantiepark Roodewoud is in aanbouw en er vinden nog bouwwerkzaamheden plaats. Het park doet er alles aan om de mogelijke overlast tot een minimum te beperken.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Het Clubhuis
In het clubhuis op Roodewoud ontdek je niet alleen de smaken van de omgeving, je kunt er altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. Én natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen. Het clubhuis is ook het startpunt voor de activiteiten die we organiseren. Even binnenlopen is dus zeker de moeite waard. Het Clubhuis is 24/7 beschikbaar als superfijne honesty shop, de deur ontgrendel je met jouw unieke deurcode.

Waterspeeltuin
Ontdek en trotseer alle obstakels door te klimmen, springen, duiken, rollen of hinkelen in de waterspeeltuin op het park.

Fietsverhuur
Huur een fiets tijdens uw verblijf bij Drenthe Fietsverhuur. Verken de omgeving op een E-bike, mountainbike of stadsfiets.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km