8, 8
Heerlijk
2 beoordelingen

Vakantiepark Ruinen

Vakantiepark Ruinen ligt dichtbij Nationaal Park Dwingelderveld met prachtige natuur.

  • Dwingelderveld
  • Ruim opgezet
  • Puur natuur
5 vakantiehuizen
weekend va.
351
297
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark Ruinen in Ruinen

Op dit vakantiepark zijn er verschillende mogelijkheden voor een heerlijk ontspannen verblijf midden in de natuur. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen door de ligging dichtbij het Nationale Park Dwingelderveld. Dit Nationale Park met zijn bijzondere flora en fauna is het grootste natte heidegebied en ligt op slechts een kwartiertje fietsen van het vakantiepark. Ook is er natuurlijk op het park genoeg te beleven voor het hele gezin. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de indoor- of buitenspeeltuin. Daarnaast is er een snackbar, parkwinkeltje, wasserette en een kinderboerderij. Naast de prachtige natuur in de omgeving zijn er ook verschillende mogelijkheden voor andere uitstapjes. Breng een bezoek aan de speel- en ijsboerderij de Drentse Koe, museum de Proefkolonie, klimbos Appelscha of het vogelpark in Ruinen. Kortom genoeg te doen!

Bijzonderheden

- Vakantiepark Ruinen is een vakantiepark in ontwikkeling, hierdoor vinden er op bepaalde plekken op het park bouwwerkzaamheden plaats. Het park doet haar best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Jongerengroepen van minimaal 18 jaar zijn toegestaan. Ter plaatse wordt wel een borg van EUR 100 per persoon in rekening gebracht bij de receptie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Binnenzwembad 
Op het park is een heerlijk overdekt zwembad met glijbaan. Ook is er een apart peuterbad.

Snackbar
Voor de kleine trek is er een snackbar aanwezig. Hier kunt u terecht voor een frietje of lekkere snack.

Fietsverhuur
Er is geen betere manier om de prachtige, natuurrijke omgeving te ontdekken. U kunt gemakkelijk fietsen huren bij de receptie. Er is een ruim aanbod van fietsen, kinderfietsen en -zitjes.

Animatie
In de zomervakantie organiseert het animatie team vele activiteiten. Hier kunnen de kinderen vriendjes maken, spelletjes spelen of iets moois knutselen.

Minimarket
De kleine parkwinkel is ideaal voor alle dagelijkse of vergeten boodschappen

Speeltuinen
Op het park is zowel een binnen als buiten speeltuin. Ondanks het weer kunnen de kinderen heerlijk binnen spelen in de indoor speeltuin. Deze is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. De buitenspeeltuin staat volledig in het teken van zand en water! Hier kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken.

Wasserette
In de wasserette staan een aantal wasmachines en drogers 24-uur per dag tot uw beschikking. Ideaal om even wat kleren op te frissen tijdens uw verblijf.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Midgetgolf
Overdekt zwembad
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Strand: 10 km
Meer: 10 km
Supermarkt: 2 km
Restaurant: 2 km
Dorp/stadcentrum: 2 km