8, 3
Zeer goed
6 beoordelingen

Vakantiepark Schaijk

Op Vakantiepark Schaijk in Noord-Brabant worden avonturen beleefd! Verken de springheuvel en watersplashpark met verschillende wateractiviteiten.

  • Unieke lodges
  • Bij natuurgebied
  • Springheuvel
9 vakantiehuizen
weekend va.
280
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (9)

Vakantiepark Schaijk in Schaijk

Op Vakantiepark Schaijk in Noord-Brabant worden avonturen beleefd! De unieke lodges liggen verscholen tussen het bos in het glooiende landschap en aan de waterkant. Met natuurgebied De Maashorst op steenworp afstand strekt de groene natuur zich tot ver buiten het park. In dit Brabantse oergebied spot u aardbreuken, stuifduinen en wilde grazers zoals de Winsent en de Exmoorpony. Bij slecht weer vermaken de kleintjes zich opperbest in het indoor speelbos of bij de mini-bowling. Schilderachtige dorpjes als Grave, Ravenstein en Uden bevinden zich op een korte afstand van Vakantiepark Schaijk en ook een uitstapje naar de provinciehoofdstad 's-Hertogenbosch is absoluut de moeite waard!

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

- De receptie van het vakantiepark bevindt zich in familierestaurant Charlie. Als u het terrein komt opgereden, ziet u het centrumgebouw met daarop het Charlie logo.

- De watersplashbaan is van mei tot augustus bij mooi weer geopend.

- Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kunt u uw vakantieverblijf met de auto bereiken via de dichtstbijzijnde parkeerhaven langs de ringweg. U wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats langs de ringweg óf buiten het park te parkeren.

- Het afsteken van vuurwerk op dit park is niet toegestaan.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Klimmen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
U wordt van harte welkom geheten door de medewerkers van de receptie. Zij wijzen u graag de weg naar de de minimarkt. Tevens kunt u bij de receptie terecht voor het huren van fietsen.

Sport & spel
Op Vakantiepark Schaijk hoeven jong en oud zich geen seconde te vervelen. En wat dacht u van het watersplashpark met verschillende wateractiviteiten? Bij slecht weer vermaken de kleintjes zich opperbest in de indoor speeltuin of bij de mini-bowlingbaan. 

Horeca
Voor een heerlijke lunch of diner kunt u terecht bij het à la care restaurant op het park. Bent u moe van een gezellige dag op het park of van het verkennen van de indrukwekkende omgeving? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw maaltijd af te halen. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Speeltuin
Bowlingbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij dorp
Aan het water
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater