Vakantiepark Wijde Aa

Persoonlijke aandacht, rust en ruimte staat centraal op Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen in Zuid-Holland.
Jachthaven
Watersport
Rust en ruimte
weekend v.a.
352
o.b.v. 4 personen
vakantiepark-wijde-aa - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
63 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-wijde-aa - Vakantiepark
vakantiepark-wijde-aa - Vakantiepark
vakantiepark-wijde-aa - Vakantiepark
Bekijk 28 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen

De vakantiehuizen van Vakantiepark Wijde Aa in Roelofarendsveen zijn allemaal vrijstaand en luxe ingericht. Dit alles om u volop te laten genieten van de ruimte en rust in een ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht. Het park ligt buiten de bebouwde kom van Roelofarendsveen maar op nog geen tien minuten fietsen vindt u er diverse winkels, een aantal grote supermarkten, restaurants en enkele café’s. Park de Wijde Aa ligt dichtbij steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag. Wist u dat Leiden museumstad nummer twee van Nederland is? Er zijn prachtige, wisselende tentoonstellingen im Museum Boerhave, Naturalis of bijvoorbeeld het Museum van Oudheden. Genoeg mogelijkheden dus om er een dagje op uit te gaan. Eenmaal terug op het vakantiepark begeeft u zich in een oase van rust en ruimte en geniet u aan het meer de Wijde Aa.

U kunt op het park een sloep huren om zelf het water op te gaan en te genieten van een dagje waterpret of huur een fiets en maak kennis met de prachtige natuur en het polderlandschap. De jachthaven maakt het u zelfs mogelijk om met uw eigen boot te komen. Verder is er op het park veel ruimte voor activiteiten voorzien. Naast de diverse speelvelden voor voetbal en badminton is er ook een speelschuur voor de kinderen om bijvoorbeeld een potje te tafeltennissen of te tafelvoetballen. Ook is er een ruimte 'de stal' waar u rustig kunt lezen of poolbiljarten. Voor diegenen die toe zijn aan rust en ruimte, maar ook de mogelijkheden willen hebben van allerlei activiteiten en dagtrips, zijn de comfortabele, ruime vakantiehuizen op Vakantiepark Wijde Aa dus de ideale keuze!

Bijzonderheden

  • Het exterieur / interieur kan per vakantiehuis verschillen en mogelijk afwijken van de foto’s.
  • Alle vakantiehuizen op Vakantiepark Wijde Aa beschikken over snel internet.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Vakantiepark Wijde Aa zijn er twee oplaadpunten aanwezig voor uw elektrische auto's. Uw was kan in de centrale wasserette gewassen worden. 

Sport en spel
Dit familiepark kent faciliteiten voor jong en oud. Niemand hoeft zich hier te vervelen! Zo zijn er op het park onder andere een pooltafel, voetbaltafel, tafeltennistafel, tennisbaan, indoor speelschuur, activiteitenhonk voor de jeugd en trapveldje te vinden. Bij mooi weer kan er worden gezwommen in de Wijde Aa vanaf de zwemsteiger.

Watersport
Als watersportliefhebber bent u op dit vakantiepark helemaal op de juiste plek! Het park heeft namelijk een eigen jachthaven voorzien van een boothelling voor kleine boten en een vissteiger. Via de receptie huurt u gemakkelijk een eigen ligplaats. Beschikt u zelf niet over een boot maar wilt u wel graag varen? Dat kan! Op het park zijn sloepen en zeilboten te huur. Waterpret voor iedereen!

Verhuur
Naast het huren van boten, kunt u op Vakantiepark Wijde Aa ook terecht voor het huren van fietsen. 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan het water
Nabij viswater
Aan viswater
Afstanden
Strand: 15km
Meer: 2km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km