5, 3
Onvoldoende
2 beoordelingen

Villapark Veerse Kreek

Prachtig en luxe vakantiepark aan het Veerse Meer.

  • Prachtig gelegen
  • Vijf sterren
  • Aan het water
0 vakantiehuizen
0
o.b.v. 0 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Villapark Veerse Kreek in Wolphaartsdijk

Om het echte Zeeuwse vakantiegevoel te beleven is Villapark Veerse Kreek een echte aanrader. Heerlijk genieten in een luxe vrijstaande vakantievilla aan het Veerse Meer. Dit nieuwe luxe vakantiepark ligt aan de zuidkant van het meer, langs de dijk bij het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk. Het is werkelijk een heerlijke vertrekpunt voor een veelzijdige strand- en doevakantie. Alles is hier dichtbij. Het Veerse Meer waar je kunt vissen, zeilen, surfen en zwemmen. Ontdek vanuit het vakantiepark Veerse Kreek het afwisselende landschap. Proef de authentieke en gastvrije sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes. Het bos- en duingebied de Manteling is een aanrader voor een heerlijke wandeling. Ook kun je heerlijk wandelen langs de eindeloze en mooie stranden die Zeeland rijk is.

Bijzonderheden

Villapark Veerse Kreek wordt een nieuwe toplocatie in Zeeland. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een deel van het park en de faciliteiten die nog niet beschikbaar zijn. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden doordeweeks overdag wat overlast met zich mee brengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. De luxe villa’s zijn natuurlijk wel helemaal af en voorzien van alle gemakken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Duiken
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Roompot Park Veerse Kreek wordt een nieuwe toplocatie in Zeeland. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een deel van het park en de faciliteiten die nog niet beschikbaar zijn. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden doordeweeks overdag wat overlast met zich mee brengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. De luxe villa’s zijn natuurlijk wel helemaal af en voorzien van alle gemakken.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Sportveld
Recreatieplas
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 2000 m
Meer: 300 m
Supermarkt: 1000 m
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 2000 m