Villapark Veerse Kreek

Prachtig en luxe vakantiepark aan het Veerse Meer.
Prachtig gelegen
Vijf sterren
Aan het water
weekend v.a.
354
o.b.v. 4 personen
villa-park-veerse-kreek - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
46 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
villa-park-veerse-kreek - Vakantiepark
villa-park-veerse-kreek - Vakantiepark
villa-park-veerse-kreek - Vakantiepark
Bekijk 4 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Villapark Veerse Kreek in Wolphaartsdijk

Om het echte Zeeuwse vakantiegevoel te beleven is Villapark Veerse Kreek een echte aanrader. Heerlijk genieten in een luxe vrijstaande vakantievilla aan het Veerse Meer. Dit nieuwe luxe vakantiepark ligt aan de zuidkant van het meer, langs de dijk bij het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk. Het is werkelijk een heerlijke vertrekpunt voor een veelzijdige strand- en doevakantie. Alles is hier dichtbij. Het Veerse Meer waar je kunt vissen, zeilen, surfen en zwemmen. Ontdek vanuit het vakantiepark Veerse Kreek het afwisselende landschap. Proef de authentieke en gastvrije sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes. Het bos- en duingebied de Manteling is een aanrader voor een heerlijke wandeling. Ook kun je heerlijk wandelen langs de eindeloze en mooie stranden die Zeeland rijk is.

Bijzonderheden

  • Het interieur en exterieur kan per woningtype verschillen.
  • Het is mogelijk dat de tuin tijdens uw vakantie nog niet (volledig) begroeid is.
  • Op dit moment wordt een groot deel van het vakantiepark nog gebouwd. Dit kan overlast met zich meebrengen. We doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunnen we het niet helemaal uitsluiten. De beschikbare luxe villa’s zijn natuurlijk wel helemaal af en van alle gemakken voorzien. Ook de supermarkt is geopend. Net als de receptie, waar u ook fietsen kunt huren. De overige faciliteiten zijn nog in aanbouw.
  • De villa's zijn met de auto bereikbaar.
  • In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Veerse Kreek gesloten van maandag 11 november 2024 tot vrijdag 15 november 2024.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Roompot Park Veerse Kreek wordt een nieuwe toplocatie in Zeeland. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een deel van het park. Momenteel is de supermarkt geopend net als het servicepoint, waar ook fietsen gehuurd kunnen worden. De overige faciliteiten zijn nog in aanbouw. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden doordeweeks overdag wat overlast met zich mee brengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. De luxe villa’s zijn natuurlijk wel helemaal af en voorzien van alle gemakken.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Recreatieplas

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Nabij bos
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 2000 m
Meer: 300 m
Supermarkt: 1000 m
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 2000 m