Waterpark Belterwiede

Vakantiepark aan het water in Wanneperveen. Vanaf Waterpark Belterwiede vaart u rechtstreeks het meer op. Oneindig veel waterpret!
Ruime villa's
Eigen aanlegsteiger
Watersportliefhebber
weekend v.a.
376
o.b.v. 4 personen
waterpark-belterwiede - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
375 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
waterpark-belterwiede - Vakantiepark
waterpark-belterwiede - Vakantiepark
waterpark-belterwiede - Vakantiepark
Bekijk 3 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Waterpark Belterwiede in Wanneperveen

Bent u een echte waterliefhebber? Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een onvergetelijke vakantie. Varen, vissen, zwemmen of uw favoriete watersport beoefenen. De omgeving van Wanneperveen biedt het allemaal! Het park ligt op een unieke locatie vlakbij het pittoreske dorp Giethoorn. Ondanks de vele toeristen, vindt u hier de rust en ruimte waar u naar op zoek bent. Alle luxe en vrijstaande villa's liggen direct aan het open water. U kunt naar alle hartenlust een hengel uitgooien of zwemmen vanaf uw eigen aanlegsteiger. Waterpark Belterwiede is een perfecte locatie voor de start van adembenemende boottochten over de Belterwijde en Beulakerwijde. Ook de Friese meren zijn goed te bereiken vanaf het park. Tevens leent de omgeving zich uitstekend voor autoluwe fiets- en wandeltochten. Waterpark Belterwiede staat garant voor een heerlijke vakantie!

Bijzonderheden

  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
  • Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kan het park ter plaatse een extra groepenborg van EUR 50 per persoon in rekening brengen.
  • Op het park mag er zonder vergunning worden gevist.

 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Verhuur
Op Waterpark Belterwiede heeft u de mogelijkheid om uw eigen boot mee te nemen. U kunt er dan ook voor kiezen om een villa te huren met een bootsteiger. In de omgeving van het park vindt u meerdere boothellingen. Bent u niet in het bezit van een eigen boot? Dan huurt u uw sloep bij de receptie van het park. Tevens heeft u de mogelijkheid om een fiets te huren en de prachtige omgeving op uw eigen tempo te ontdekken.

Broodjesservice
Het is mogelijk om broodjes te bestellen.

Parkvoorzieningen
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Meer: 0km
Supermarkt: 5km
Restaurant: 5 km
Dorp/stadcentrum: 0.5km