Waterpark Beulaeke Haven

Ontdek vanuit Waterpark Beulaeke Haven de prachtige omgeving van de Weerribben-wieden of het karakteristieke plaatsje Giethoorn
Aan het meer
Prachtige omgeving
Nabij Giethoorn
weekend v.a.
390
340
o.b.v. 4 personen
waterpark-beulaeke-haven - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
142 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
waterpark-beulaeke-haven - Vakantiepark
waterpark-beulaeke-haven - Vakantiepark
waterpark-beulaeke-haven - Vakantiepark
Bekijk 19 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Waterpark Beulaeke Haven in Wanneperveen

Waterpark Beulaeke Haven is gelegen in de prachtige natuurrijke omgeving van de Weerribben-Wieden. Op slechts een steenworp afstand vindt u het prachtige, karakteristieke plaatsje Giethoorn, dat door z’n vele kleine vaartjes ook wel bekend staat als het Venetië van het noorden. De omgeving is uitermate geschikt voor de echt watersport en/of natuurliefhebbers. Het waterpark beschikt over een aantal appartementen die geschikt zijn voor vier tot zes personen. Het adembenemende uitzicht vanuit uw appartement zal u doen verrassen!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Receptie
Bij de receptie van Waterpark Beulaeke Haven kunt u terecht met al uw vragen. Daarnaast kunt u bij de receptie allerlei informatie over de omgeving vinden, natuur, activiteiten, bezienswaardigheden en uitgebreide wandel- en vaarroutes. Op het park heeft u de mogelijkheid om sloepen te huren. 

Horecagelegenheden
Bij de loods kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of diner. Dit alles onder het genot van het  prachtig uitzicht op de haven. 

Sport 
De sportfanaten kunnen op Waterpark Beulaeke Haven hun hart ophalen. Als gast kunt u gratis gebruik maken van de tennisbaan. Bent u zelf niet in het bezit van tennisrackets? Geen probleem! Deze kunt u bij de receptie huren. Niet zo’n fan van tennis? Op het veld kunt u ook een leuk potje voetballen of basketballen.

Jachthaven
Bij Waterpark Beulaeke Haven vindt u een jachthaven welke plaats biedt aan maar liefst 250 boten. Vanuit de haven vaart u zo de Beulakerwijde op en tevens vindt u prachtige vaarroutes in Drenthe en Overijssel. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Aan viswater
Afstanden
Meer: 0km
Supermarkt: 4km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1km