Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Achterhoek

Een groepsaccommodatie in de Achterhoek: altijd een feestje voor grote groepen en families. Sommige groepshuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 20 personen! U verblijft in een omgeving die niet alleen mooi is, maar ook uitnodigt tot wandelen en fietsen, het bezoeken van kastelen en andere interessante uitjes.

Lees meer over Achterhoek

28 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Achterhoek
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 0
9, 0
120 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle
9, 6
9, 6
35 beoordelingen
1670
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooie 10 persoons vakantieboerderij | Met sauna en hottub
9, 3
9, 3
66 beoordelingen
1001
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Mooie 10- tot 12-persoons vakantieboerderij in de Achterhoek
9, 5
9, 5
43 beoordelingen
993
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
30 persoons groepsaccommodatie in Aalten met sauna en gratis internet
9, 7
9, 7
17 beoordelingen
2024
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooie 28 persoons groepsaccommodatie | Met Hottub en Sauna
9, 4
9, 4
43 beoordelingen
2205
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
12 persoons vakantiehuis met bubbelbad en sauna op Résidence Lichtenvo...
9, 2
9, 2
15 beoordelingen
1549
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi 10 persoons vakantiehuis op voormalig boerenerf met hottub!
8, 6
8, 6
120 beoordelingen
906
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Luxe 10 persoons vakantiehuis met Hottub in Winterswijk.
8, 9
Luxe 10 persoons vakantiehuis met Hottub in Winterswijk.
Nederland › Gelderland › Winterswijk
8, 9
46 beoordelingen
826
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle.
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
1740
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie Achterhoek

Een groepsaccommodatie in de Achterhoek: altijd een feestje voor grote groepen en families. Sommige groepshuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 20 personen! U verblijft in een omgeving die niet alleen mooi is, maar ook uitnodigt tot wandelen en fietsen, het bezoeken van kastelen en andere interessante uitjes.

Met een groepsaccommodatie in de Achterhoek kunt u genieten van een heerlijke vakantie midden in de Gelderse natuur! Vanuit deze grote accommodaties kunt u prachtige wandelingen maken door het eeuwenoude landschap die u voert langs kronkelende beekjes, boerderijen en kastelen. Maar ook al fietsend, skeelerend, mountainbikend of te paard kunt u deze natuurrijke omgeving verkennen. Naast haar prachtige natuur biedt de Achterhoek tal van prachtige bezienswaardigheden en attracties zoals Het land van Jan Klaassen, Klimbos Achterhoek in Ruurlo, Kasteel Vorden of speeltuin Megapret. De Achterhoek biedt voor iedere vakantieganger wel wat wils en is ideaal om naartoe te gaan met een grote groep! Dus roep nu snel uw familie, vrienden, kennissen of collega’s bij elkaar en zoek samen een geschikt verblijf om deze Gelderse regio te ontdekken.

Kiest u voor een groepsaccommodatie in de Achterhoek?

Op zoek naar een stijlvol uitje of een korte vakantie samen met uw familie, vrienden, kennissen of met collega’s? Kies dan voor één van de groepsaccommodaties in de Achterhoek waar u samen vakantie kunt vieren onder één dak. Groepsaccommodaties zijn zo ingericht dat het mogelijk is om met een groot gezelschap vakantie te vieren. Vaak is er een grote ruimte aanwezig waar u met zijn allen lekker kunt eten, spelletjes spelen of kunt bijkletsen. 

Mocht u wat tijd voor uzelf willen hebben dan kunt u zich altijd even terugtrekken op uw eigen kamer. Daarnaast beschikken veel groepshuizen over een ruime tuin waar u lekker kunt relaxen op het terras terwijl de kinderen lekker aan het voetballen zijn. De accommodaties zijn geschikt voor verschillende groepsformaten tot groepen van 30 personen. Kunt u ook niet wachten op er even lekker tussenuit te gaan naar de Achterhoek?

Ga er lekker tussenuit met uw familie of vrienden

Ontspannen in een groepsaccommodatie in de Achterhoek samen met uw familie of vrienden, dat klinkt toch fantastisch? Laat de dagelijkse drukte even achter u en breng wat extra tijd door met uw familie en/of vrienden. De Achterhoek is een heerlijke vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, rust, en ruimte, waar flink gewandeld en gefietst kan worden. Verwen uzelf en de groep met een heerlijke vakantie op korte afstand van huis! Een groepsaccommodatie in het hart van de Achterhoek is toch ook waar u naar op zoek bent?

Hoe groot is het aanbod van groepsaccommodaties in de Achterhoek?

De Achterhoek is een zeer populaire regio om met een grote groep op vakantie te gaan. Of dit nu met familie, vrienden of vereniging is, maakt niet uit. In totaal vindt u op heerlijkehuisjes.nl meer dan 30 verschillende groepsaccommodaties van particuliere eigenaren en op vakantieparken.

Met hoeveel personen kunnen we in een groepsaccommodatie?

Verblijf vanaf 10 tot maximaal 32 personen in een prachtige groepsaccommodatie in de Achterhoek.

Wat voor type groepsaccommodaties zijn er te vinden op heerlijkehuisjes.nl?

Uw vindt de groepsaccommodaties op vakantieparken, op het terrein bij particuliere eigenaren of op locatie. Leuke type accommodaties, zoals een oude boerderij die is omgebouwd, een groot landgoed of een modern architectonisch huis op een vakantiepark en een samengesteld huis. Daarnaast beschikken de groepsaccommodaties over een luxe inrichting, zoals een sauna of zwembad.

Is er in de omgeving van de Achterhoek ook iets leuks te doen?

Naast haar prachtige natuur biedt de Achterhoek tal van prachtige bezienswaardigheden en attracties zoals Het land van Jan Klaassen, Klimbos Achterhoek in Ruurlo, Kasteel Vorden of speeltuin Megapret. De Achterhoek biedt voor iedere vakantieganger wel wat wils en is ideaal om naartoe te gaan met een grote groep! Daarnaast zijn uitstapjes naar dagbouwmijn de Steengroeve, speelpark Megapret, Kaasboerderij Weenink, wijngaard Hesselink of Villa Mondriaan ook leuke tripjes. Villa Mondriaan is een interessant museum waar de wereldberoemde Piet Mondriaan is opgegroeid.

Wat voor type natuur kent de Achterhoek?

Tijdens uw vakantie in de Achterhoek kunt u er natuurlijk niet omheen om kennis te maken met de prachtige natuur, waar deze regio voornamelijk om bekend staat. De Achterhoek, ook wel bekend als ‘De Graafschap’, kent prachtige stukken natuur bestaande uit kilometerslange wandelroutes, bossen, smalle slootjes, weilanden en akkers. Onderweg komt u langs idyllische theetuintjes en ijsboerderijstjes waar u met zijn allen lekker kunt smullen van deze heerlijke lekkernijen. Wat hier ook te vinden is zijn boerderijwinkeltjes met streekproducten. Koop hier wat lekkers voor tijdens uw vakantie of neem wat lekkernijen mee naar huis. Maak prachtige wandelingen over boerenerven, langs statige herenhuizen en kastelen, door pittoreske dorpen en glooiende heuvels met mooie vergezichten. Natuurgebieden en bossen wisselen elkaar af waardoor u telkens weer wat nieuws zult ontdekken. Deze veelzijdigheid maakt de Achterhoek aantrekkelijk voor ieder type wandelaar. 

Wat is een populaire plek voor een groepsaccommodatie in de Achterhoek?

Zin om er even tussenuit te gaan voor een weekendje of gewoon om wat quality time door te brengen met uw geliefden? In het gezellige dorpje Winterswijk is van alles te beleven voor jong en oud en daardoor een heerlijke vakantiebestemming voor groepen, omdat iedereen zich hier kan vermaken. Maak vanuit een groepsaccommodatie in Winterswijk uitstapjes naar dagbouwmijn de Steengroeve, speelpark Megapret, Kaasboerderij Weenink, wijngaard Hesselink of Villa Mondriaan. Villa Mondriaan is een interessant museum waar de wereldberoemde Piet Mondriaan is opgegroeid.