Heerlijke Huisjes
NederlandOverijssel | Giethoorn
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
6 vakantiehuizen gevonden

Groepsaccommodatie Giethoorn

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Giethoorn? U wilt vast mooie, nieuwe herinneringen maken met uw gezelschap. En waar kan dat beter dan in de omgeving van het waterdorp? Met de vele grachten en bruggetjes hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vakantie in Giethoorn.

Nederland
Overijssel
Giethoorn
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
OV262
star 9,4
8 tot 10 persoons woonboerderij in hartje Giethoorn met gratis WiFi.
Nederland > Overijssel > Giethoorn
star 9,4
138 beoordelingen
10 personen | 4 slaapkamers | huisdiervrij
1025
weekend v.a.
o.b.v. 10 personen
OV055
star 8,9
20 persoons groepsaccommodatie in het centrum van Giethoorn.
Nederland > Overijssel > Giethoorn
star 8,9
89 beoordelingen
20 personen | 7 slaapkamers | huisdiervrij
1909 1797
weekend v.a.
o.b.v. 20 personen
OV055A
star 8,8
Vakantiehuis voor 10 pers. in centrum van Giethoorn
Nederland > Overijssel > Giethoorn
star 8,8
17 beoordelingen
10 personen | 7 slaapkamers | huisdiervrij
1088 976
weekend v.a.
o.b.v. 10 personen
OV200A
star 9,0
Twee 6-persoons vakantiehuizen aan het water, midden in het oude centrum van Giethoorn
Nederland > Overijssel > Giethoorn
star 9,0
13 beoordelingen
12 personen | 6 slaapkamers | 2 huisdieren
1664
midweek v.a.
o.b.v. 12 personen
OV429
star 8,3
Luxe 12 persoons groepsaccommodatie met eigen boot | Giethoorn
Nederland > Overijssel > Giethoorn
star 8,3
6 beoordelingen
12 personen | 6 slaapkamers | huisdiervrij
1114
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
OV589
46 personen | 5 slaapkamers | huisdiervrij
1535
weekend v.a.
o.b.v. 46 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Groepsaccommodatie Giethoorn

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Giethoorn? U wilt vast mooie, nieuwe herinneringen maken met uw gezelschap. En waar kan dat beter dan in de omgeving van het waterdorp? Met de vele grachten en bruggetjes hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vakantie in Giethoorn.

Genieten in een groepsaccommodatie in Giethoorn

Giethoorn is altijd in trek bij toeristen. Vooral de groepsaccommodaties zijn ideaal om met een leuk gezelschap te verblijven. In én rondom Giethoorn bevindt u zich in een en al groen. Nationaal Park Weerribben-Wieden is op loopafstand. Ontdek de omgeving door te fietsen, wandelen of misschien wel paard te rijden. Of ga voor een rondvaart, en ontdek de omgeving vanaf het water!

In een groepsaccommodatie kunt u samen zijn met uw gezelschap, maar u heeft ook uw eigen plekje. Speel gezellig spelletjes met elkaar en relax daarna met een boek. Een bijkomend voordeel is ook nog eens dat u niet meerdere accommodaties hoeft te boeken, maar dat u het bij één kunt houden.

Natuur in Giethoorn

In Giethoorn en omgeving valt er veel te genieten van de natuur. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel bestaat uit de natuurgebieden De Wieden en De Weerribben. Schitterende gebieden die bestaan uit sloten, meren, vaarten, hooi- en weilanden, moerasbossen en rietlanden. Het is de thuisbasis van onder andere otters, aalscholvers, zilverreigers, ooievaars, roerdompen en zwarte sterns. Het is een perfecte omgeving om een wandeling of fietstocht door te maken.

Wat te doen in Giethoorn en omgeving

Giethoorn staat natuurlijk bekend om de smalle dorpsgracht en de vele eilandjes die door bruggetjes met elkaar zijn verbonden. Met een fluisterboot of e-sloep kunt u lekker het water op en Giethoorn ontdekken vanaf het water.

Onderweg zou u kunnen aanleggen om een bezoekje te brengen aan Museumboerderij ’t Olde Maat Uus. Hier kunt u ontdekken hoe men honderd jaar geleden in heel Nederland, maar vooral ook in Giethoorn en omstreken leefde. U kunt het museum zelf bekijken, maar ook een rondleiding met een gids boeken.

Wilt u liever een rondvaart maken? Ook dat is mogelijk. Stap aan boord en luister naar wat de gids u vertelt over de omgeving. Ondertussen is het volop genieten van al het moois dat Giethoorn te bieden heeft.

Overijssel biedt erg veel. Zo heeft de provincie een prachtige natuur, vooral in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier is unieke flora en fauna te vinden. Bewandel het Vlonderpad, ga kanoën of waterskiën en vergeet niet te picknicken om helemaal tot rust te komen. Overijssel is ook rijk aan geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld één van de Hanzesteden of Koloniën van Weldadigheid. Bezoek Wildlands in Emmen voor een gezellig dagje dierentuin of ga voor echte actie in attractiepark Slagharen.

Boek uw groepsaccommodatie in Giethoorn

Giethoorn is de ideale bestemming als u met een groep op vakantie in eigen land wilt gaan. U kunt er met uw gezelschap genieten van het water en de schitterende natuur. In de buurt is van alles te zien en te beleven, dus u hoeft u zich geen moment te vervelen. Boek snel uw groepsaccommodatie en laat de voorpret maar beginnen!

Is Giethoorn de moeite waard?

Giethoorn is absoluut de moeite waard. Het staat ook wel bekend als Hollands Venetië met de vele leuke huisjes en waterwegen. Het is net alsof u in het zonnige Venetië zit, wanneer u een bezoek brengt aan Giethoorn. Er zijn veel activiteiten te doen, waardoor Giethoorn voor ieder wat wils heeft.

Wat is leuk om te doen in Giethoorn?

Wanneer u op vakantie bent in Giethoorn, beschikt uw gehuurde huisje soms zelfs over een eigen bootje waarmee u de omgeving kunt verkennen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u altijd een boot huren. Maak een rondvaart door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook kunt u musea bezoeken en heerlijk wandelen! In de winter kunt u schaatsen door de grachtjes.

Kan ik last minute op vakantie naar Giethoorn?

Jazeker! Last minute er even heerlijk tussenuit. Dat kan met een van de last minutes in Giethoorn. Giethoorn is een heerlijke bestemming of u nu voor een weekend, midweek, week of misschien zelfs langer op vakantie wilt. Op maximaal drie uur rijden en dus gemakkelijk met de eigen auto te bereiken. Ontdek het grote lastminute-aanbod en geniet op vakantie.