Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Kamperland

Een plaatsje in het noordwesten van de regio Zuid-Beveland dat zeer geliefd is bij watersporters en badgasten: dat is Kamperland. Er bevinden zich hier veel vakantiehuizen in de buurt van het strand. Te midden van de duinen zijn mooie wandelpaden en fietspaden aangelegd om heerlijk te genieten van het landschap.

Lees meer over Zeeland

21 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Kamperland
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
8, 5
Duurzaam 4 persoons vakantiehuis in Zeeland.
Nederland › Zeeland › Kamperland
8, 5
Zeer goed
56 beoordelingen
1171
698
17 nachten va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
21 beoordelingen
407
377
weekend va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
6 beoordelingen
352
236
weekend va.
8, 1
8, 1
Zeer goed
10 beoordelingen
459
375
weekend va.
8, 1
Luxe en duurzaam 4 persoons vakantiehuis in Zeeland.
Nederland › Zeeland › Kamperland
8, 1
Zeer goed
28 beoordelingen
458
307
weekend va.
6, 5
Luxe en duurzaam 6 persoons vakantiehuis in Zeeland.
Nederland › Zeeland › Kamperland
6, 5
Voldoende
2 beoordelingen
863
583
week va.
9, 2
9, 2
Heerlijk
3 beoordelingen
338
276
midweek va.
1191
697
17 nachten va.
7, 7
7, 7
Goed
2 beoordelingen
1554
1423
2 weken va.
8, 3
8, 3
Zeer goed
1 beoordeling
457
200
week va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Kamperland

Een plaatsje in het noordwesten van de regio Zuid-Beveland dat zeer geliefd is bij watersporters en badgasten: dat is Kamperland. Er bevinden zich hier veel vakantiehuizen in de buurt van het strand. Te midden van de duinen zijn mooie wandelpaden en fietspaden aangelegd om heerlijk te genieten van het landschap.

Kamperland is een dorp bestaande uit 2000 inwoners, gelegen in de buurt van Veere en Vrouwenpolder op het eiland Noord Beveland en verbonden aan de Deltawerken. Het is het grootste dorp van de regio. Kamperland werd al vroeg in de boeken genoemd: in het jaar 976 werd het al genoemd onder de naam Campen, een afgeleide naam van het Latijnse campus, dat veld of omheind land betekent. Maar in de 16e eeuw kwam Campen onder water te liggen. Meer dan 50 jaar later wordt Noord-Beveland weer ingepolderd en het werd het huidige Kamperland aangelegd. Kamperland is met name gericht op vakantiegangers. Dit valt af te leiden aan alle plaatselijke restaurants, terrasjes en winkels. Is een vakantiehuis in Kamperland iets voor u?

Het strand van Kamperland

De stranden van Zeeland worden al tijden geroemd om de schoonheid, oppervlaktes en kwaliteit van het zwemwater. In Kamperland is dit niet anders. Het strand is ruim drie kilometer lang en op sommige plaatsen 500 meter breed. Je kijkt vanaf het strand uit op de Oosterscheldekering. Jaarlijks biedt de zon ook de nodige zonuren, waardoor u in de zomerse perioden gemiddeld 6,5 tot 7 uur zon heeft. Op het strand is aan alles gedacht. Lees hieronder wat er allemaal op het strand te vinden en te doen is.

Ons aanbod van vakantiehuizen in Kamperland

U vindt op Heerlijkehuisjes.nl een overzicht van o.a. vakantiehuizen aan het water, op een vakantiepark of van vakantiewoningen van particulieren. Boek online makkelijk en snel een vakantiehuis met uw gewenste voorzieningen. Staat uw woning in Kamperland er niet tussen? Bekijk dan ons aanbod van vakantiehuizen in Walcheren of vakantiehuizen in Zeeland.

Welke voorzieningen heeft het strand van Kamperland?

Om het ieder naar het zin te maken, zijn er veel faciliteiten en voorzieningen terug te vinden op het strand van Kamperland. Denk aan de watersporters, families met kinderen en overige badgasten. Zo vindt u er:

 • Openbare toiletten;
 • Een aangelegd vlonderpad voor mindervaliden van 2 kilometer lang;
 • Strandpaviljoenen;
 • Verhuur van strandstoelen en andere strandartikelen;
 • Speeltoestellen voor de kids;
 • Buitendouches.

Is er strandwacht op het strand van Kamperland?

Er is strandwacht aanwezig. De Domburgse Reddingsbrigade waakt bij het Banjaardstrand in Kamperland. De post is terug te vinden bij de Grote Duinen, nabij het hoofdstrand en strandpaviljoen de Banjaard en alleen te bereiken via het strand. Op zomerse dagen tussen mei en september is de reddingspost tussen 10:00 uur en 18:00 open. Buiten deze periode kan het zijn dat tijdens goede weersomstandigheden de post ook open is. De reddingspost is zeer rijk uitgerust om u in tijde van nood snel en goed in veiligheid te brengen.

Wat is de kwaliteit van het strand en zwemwater?

In 2019 heeft het strand de titel Schoonste Strand van 2019 gewonnen. Het strand werd geroemd door een afvalvrije kust. Dit komt het zwemwater ook ten goede. Net als andere stranden van Zeeland, is ook het zwemwater hier helder blauw te noemen. Daarnaast draagt het strand de Blauwe Vlag, dat symbool staat voor een veilig strand. De temperatuur van het water is ongeveer 20 graden in de zomermaanden.

Wat is toegestaan op het strand tijdens het badseizoen?

Het badseizoen is van 1 mei tot 1 oktober. Overdag tijdens het badseizoen is tussen 10 uur en 19 uur. Tijdens deze uren is vliegeren met twee lijnen toegestaan. Het is niet toegestaan om paard te rijden en te golf- en windsurfen tussen 10:00 en 19:00 uur. Buiten deze tijden is dit in het badseizoen wel toegestaan. Buiten het badseizoen is het toegestaan om te strandsurfen, te varen met motor- en zeilvaartuigen, waterscooters te gebruiken en te kitesurfen.

Zijn honden welkom op het strand?

Honden zijn aangelijnd welkom op het strand. Aan de hondeneigenaren wordt wel vriendelijk verzocht om de behoefte van de hond netjes op te ruimen in de daarvoor aangewezen prullenbakken.

Wat zijn de weersverwachting in de zomermaanden?

Het weer in de zomer in Nederland wordt gekenmerkt door wisselvalligheid. Hier heeft Zeeland ook mee te maken. Echter, wanneer er gekeken wordt naar het aantal zonuren per provincie in Nederland, dan stijgt Zeeland, dus ook Kamperland er bovenuit. Het gemiddeld aantal zonuren in de zomermaanden ligt tussen de 6,5 à 7 uur per dag. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 21 en 24 graden. Kortom, heerlijk weer!

Wat is er te doen in en rondom Kamperland?

Activiteiten in en nabij Kamperland:

 • Kanoa Outdoor & Events in Wolphaartsdijk
 • Watersportcentrum Schotsman in Kamperland
 • Deltapark Neeltje Jans
 • Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen
 • Rondvaarten over de Oosterschelde
 • MTB route door Noord Beveland
 • Buggy tocht in Kortgene, offroad parcours

Kortom, er is genoeg te doen in en rondom Kamperland! U hoeft niet stil te zitten. Voor meer activiteiten kunt u terecht bij de plaatselijke VVV, waar ze u meer kunnen vertellen over de omgeving.

 

Bezienswaardigheden in en nabij Kamperland

 • De Deltawerken van de Oosterscheldekering (5 minuten vanaf Kamperland);
 • Zeeuwse bierbrouwerij Emelisse voor rondleidingen en bierproeven;
 • Jaarlijkse zomermarkt om de Zeeuwse klederdracht te bewonderen (controleer vooraf de actuele data);
 • Townhall in Middelburg;
 • Stoomtrein Goes – Borsele.

Hoeveel vakantiehuisjes zijn er te boeken in Kamperland?

Maak uw keuze uit bijna 20 verschillende vakantiehuisjes in Kamperland. Ongetwijfeld dat er voor u iets moois tussen zit! Of u nu op zoek bent naar een chalet of bungalow, villa of een grote groepsaccommodatie: in Kamperland vindt u het allemaal! Dicht bij zee, het bos en vakantiehuizen op een vakantiepark of van een particuliere eigenaar.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×