Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Kamperland

Met een vakantiehuis in Kamperland geniet u van zon, zee, strand en water. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus het is de ideale vakantiebestemming als u in eigen land wilt blijven. Boek een huisje in Kamperland en geniet van een heerlijke vakantie!

Lees meer over Zeeland

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Kamperland
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Prachtige 3-persoons vakantiewoning met weids uitzicht in omgeving van...
9, 7
9, 7
31 beoordelingen
353
327
2 nachten va.
o.b.v. 3 personen
Vrijstaande 6 persoons bungalow met een grote natuurlijke tuin
8, 5
8, 5
39 beoordelingen
440
394
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Vrijstaande 6 persoons bungalow met een serre vlakbij het Veerse Meer
8, 8
8, 8
14 beoordelingen
520
473
3 nachten va.
o.b.v. 4 personen
Vrijstaande 4-pers. vakantiehuis vlak bij het Veerse meer en Kamperlan...
8, 4
8, 4
30 beoordelingen
426
388
3 nachten va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig 7-persoons vakantiehuis in Stroodorp bij Kamperland, Noord-Be...
8, 2
8, 2
31 beoordelingen
2478
2280
3 weken va.
o.b.v. 6 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Kamperland

Met een vakantiehuis in Kamperland geniet u van zon, zee, strand en water. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus het is de ideale vakantiebestemming als u in eigen land wilt blijven. Boek een huisje in Kamperland en geniet van een heerlijke vakantie!

Kamperland

Kamperland is de grootste plaats op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Het ligt dicht bij het strand, het Veerse Meer en de Oosterschelde. Tijdens uw vakantie in Kamperland kunt u dus heerlijk genieten op of aan het water.

Tussen Kamperland en Vrouwenpolder bevindt zich het Banjaardstrand. Dit is een strand van ruim drie kilometer lang en op sommige plaatsen 500 meter breed. Het is al vele malen uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland. Vanaf het strand hebt u een schitterend uitzicht op het bekendste onderdeel van de Zeeuwse Deltawerken: de Oosterscheldekering.

Kamperland is een erg leuk dorp om te winkelen. U vindt er zowel grotere winkels als kleinere shops. Ook is er van alles te beleven voor kinderen. Er is bijvoorbeeld een binnen- en buitenspeeltuin, een zwembad met kinderbad, golfslagbad en reuzenglijbaan, en een escaperoom. Wilt u in de vakantie iets bijzonders met de kids doen? Maak dan eens een wandeling met een ezel bij het Ezelhuis.

Natuur in de omgeving van Kamperland

Uw vakantiehuis in Kamperland staat dicht bij het Veerse Meer. Dit was ooit een zeearm, maar is nu een bijzonder natuurgebied. Wist u dat in het Veerse Meer wel zeventien eilandjes liggen? Vijf van deze eilandjes zijn speciaal voor vogels. Deze mag u dan ook niet betreden. De andere twaalf zijn wel toegankelijk voor bezoekers. U kunt hier mooie wandelingen maken en genieten van de natuur. Vooral bij de gebieden de Schotsman en de Goudplaat kunt u heerlijk wandelen.

De omgeving van Kamperland is ook heel geschikt voor het maken van fietstochten. Er zijn hier verschillende routes uitgezet, ook voor mountainbikers. Het Nationaal Park Oosterschelde is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Dit grootste Nationale Park van Nederland was ooit een zijarm van de Schelde. Door de aanleg van de Deltawerken veranderde de Oosterschelde in een ondiepe zeearm. Door de getijden komt een deel van de zeearm droog te liggen. Dit bijzondere natuurgebied is een thuis voor talloze vogels, waterdieren en planten.

Wat te doen in de buurt van Kamperland

Wilt u er tijdens uw vakantie in Kamperland op uit? Ga eens een dagje naar Kortgene! Door de ligging aan het Veerse Meer is deze plaats erg geliefd bij watersporters. Vanaf jachthaven Delta Marina vaart u zo het meer op. Er is een watersportwinkel en ook kunt u er een boot of fietsen huren.

Ook Colijnsplaat is de moeite waard om te bezoeken. Dit dorp ligt aan het zuidelijke deel van de Zeelandbrug. Het heeft onder andere een jachthaven, een vissershaven en twee bijzondere molens. De Oude Molen is gebouwd rond 1727, de molen Nooit Gedacht komt uit 1864.

Huur een vakantiehuis in Kamperland!

Wilt u genieten van een vakantie bij het strand, het Veerse Meer en de Oosterschelde? Boek dan een huisje in het Zeeuwse Kamperland en ontdek wat deze plaats en de rest van Noord-Beveland allemaal voor u in petto heeft!

Waar ligt Kamperland?

Kamperland is de grootste plaats op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Het ligt dicht bij het strand, het Veerse Meer en de Oosterschelde.

Wat is er te doen in Kamperland?

Kamperland is een erg leuk dorp om te winkelen. U vindt er zowel grotere winkels als kleinere shops. Ook is er van alles te beleven voor kinderen. Er is bijvoorbeeld een binnen- en buitenspeeltuin, een zwembad met kinderbad, golfslagbad en reuzenglijbaan, en een escaperoom.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er in Kamperland?

Op zoek naar een vakantiehuis? Tussen de vakantiehuizen in Kamperland vindt u altijd uw heerlijke huisje.

Kan mijn hond mee op vakantie naar Kamperland?

Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uw hond. Daarom zijn er veel vakantiehuizen in Kamperland waar uw huisdier van harte welkom is. In sommige huisjes zijn zelfs meerdere honden welkom. Dus ook als u meer dan één hond heeft is er altijd een heerlijk vakantiehuis voor u.