Lokale servicekantoren

In toeristische regio’s heten wij u ter plaatse van harte welkom wanneer een vakantiewoning door ons wordt beheerd. Hier krijgt u alle informatie over de vakantiehuizen of over leuke activiteiten in de omgeving.

Weerribben-Wieden

Wij staan voor u klaar

Onze servicekantoren zorgen standaard voor de sleuteloverdracht, de schoonmaak van vakantiehuizen en de linnenverhuur. Uiteraard staan we ook altijd klaar om technische mankementen te verhelpen. Per servicekantoor bieden we ook regio specifieke diensten aan. Huurt u een vakantiehuis waar geen servicekantoor is of regelt de eigenaar of het vakantiepark het ontvangst zelf? Uiteraard kunt u ook dan gebruikmaken van deze extra diensten. Wees welkom!

Servicekantoor Walcheren

Omgeving Veere, Domburg en Zoutelande
✓ Met strandcabineverhuur

Servicekantoor Weeribben-Wieden

Omgeving Giethoorn, Kalenberg en Ossenzijl
✓ Met bootverhuur

Uw vakantiehuis verhuren

Bent u eigenaar van een vakantiehuis? Onze verhuuradviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken van enkel verhuur of ook een stukje beheer van uw vakantiehuis. Alvast nieuwsgierig? Lees dan alvast onze verhuurbrochure.

Download brochure

Overige zakelijke contacten

Heeft u een schoonmaakbedrijf of levert uw bedrijf andere diensten rondom het beheer van vakantiehuizen? Dan komen wij graag met u in contact! Ook wanneer u diensten op het gebied van dagrecreatie via ons kantoor wilt aanbieden, horen wij graag van u.

Stuur ons een bericht