Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Vlierden

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Brabant
Vlierden
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
8, 7
Prachtige 18 persoons groepsaccommodatie in Vlierden
Nederland › Noord-Brabant › Vlierden
8, 7
Heerlijk
4 beoordelingen
1328
1228
midweek va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Vlierden

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Vlierden? In de mooie provincie Noord-Brabant ligt dit gezellige dorp. Al in een 12e-eeuws afschrift van een oorkonde uit 721 vinden we Vlierden als het Fleodrodum vermeld. Vroeger had Vlierden de naam ‘’Fleodrodum’’ dit betekende vermoedelijk ‘’woonplaats, begroeid met vlierstruiken’’. Eindhoven en Helmond liggen op minder dan een half uurtje rijden met de auto. Hier kunt u heerlijk winkelen, een terrasje pikken en een hapje eten. Of breng een bezoek aan Helmond. Deze bloeiende stad staat middenin het groen met mooie architectuur, een prachtig middeleeuws kasteel, kunst op straat, leuke winkels en tal van eetgelegenheden. Kortom, Vlierden is de geschikte bestemming voor een vakantie met het hele gezin in eigen land.

Geniet van de natuur vanuit een vakantiehuis in Vlierden

Met een kleine 20 minuten rijden met de auto vanaf uw vakantiehuis in Vlierden treft u het Nationaal Park De Grote Peel aan. Het hoogveengebied in dit natuurgebied staat vooral bekend om de verschillende vogelsoorten en zijn bijzondere geschiedenis. Het natuurgebied beschikt ook over verschillende wandel- en fietstochten die u kunt maken. Tijdens deze tochten kunt u verschillende dieren tegenkomen, waaronder verschillende vogelsoorten, paarden, herten en nog veel meer verschillende kleine dieren. Verder kent het natuurgebied nog verschillende landtypes zoals: bossen, struwelen, kleine en grote waterplassen, moerassen en landschappelijk open terreinen met heiden en pijpenstrootjes. Tijdens uw bezoek kunt u nog mee met verschillende excursies (voortijdig boeken), u gaat dan met een boswachter mee op pad en komt op plekken waar u anders nooit zo komen. Geniet van de nieuwe natuur die u ontdekt.

Een dagje naar Eindhoven tijdens uw vakantie in Vlierden

Eindhoven is de geschikte stad met tal van terrasjes, leuke winkels en een hoop gezelligheid. Op de markt in het centrum is het met name erg gezellig, hier worden vaak in de weekenden vrijgezellenfeesten gehouden of een teamuitje.

De sfeer tijdens het uitgaan is altijd perfect. Het uitgaansleven wordt door de gemeente extra gestimuleerd en er worden vaak grote evenementen georganiseerd het hele jaar door. In het centrum van de binnenstad zijn veel winkels te vinden. Het winkelgebied in Eindhoven is verdeeld in verschillende delen en er is een groot overdekt winkelcentrum waar onder andere Hugo Boss, Foot Locker en H&M in zitten. Wanneer u door de hoofdstraat loopt, deze eindigt op de grote markt waar u lekker op één van de vele terrasjes kunt gaan zitten, genietend van een drankje en hapje.

Een gezellig dagje naar Helmond tijdens uw vakantie in Vlierden

Helmond ligt op een kleine 20 minuten rijden met de auto vanaf uw vakantiehuis in Vlierden. Helmond staat bekend om zijn bloeiende binnenstad, waar u verschillende geweldige gebouwen kunt bewonderen. Het mooie groen met mooie architectuur, een prachtig kasteel, veel leuke winkels, veel verschillende kunstwerken op straat en een tal van restaurants en terrasjes. Het kasteel Helmond staat al ruim 700 jaar in het centrum van Helmond. Het kasteel was vroeger in bezit van de adellijke families Van Berlaer, Van Cortenbach en Wesselman van Helmond. Dit kasteel verteld zijn eigen bijzondere geschiedenis. De winkelstraat van Helmond loop dwars door het centrum heen. Met een tal van verschillende winkels waaronder: Only, Ici Paris XL, H&M en The Sting.

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Vlierden?

Een vakantiehuis in Vlierden is de geschikte plaats voor uw aankomende vakantie. Even weg met het hele gezin, genieten van een vakantie dicht bij huis. Tijdens uw vakantie kunt u de gezellige plaatsen Eindhoven en Helmond bezoeken. Natuurlijk niet te vergeten het mooie Natuurgebied De Grote Peel, dit Nationaal Park biedt u veel verschillende mogelijkheden van wandelen en fietsen tot het volgen van een geweldige excursie. Kortom genoeg vertier om u de hele vakantie te vermaken.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×