Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Wittelte

Op zoek naar een vakantiehuis in Wittelte? Het dorpje Wittelte ligt in de provincie Drenthe, vlakbij plaatsen als Dwingeloo en Uffelte. Tevens ligt natuurgebied Dwingelderveld op korte afstand. Vanuit uw vakantiehuis kunt u allerlei kanten op. Van een weekendje weg met het gezin of een weekendje weg met een groot gezelschap, Wittelte biedt het u.

Lees meer over Drenthe

0 vakantiehuizen gevonden

Helaas heeft de door u ingevoerde zoekopdracht geen resultaten opgeleverd.

Probeer een andere aankomst- en vertrekdatum. De meeste vakantiehuizen hebben de maandag en vrijdag als standaard wisseldagen. U kunt eventueel wel eerder vertrekken. U kunt ook een andere regio proberen of uw reisgezelschap aanpassen..

Nederland
Drenthe
Wittelte
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Wittelte

Op zoek naar een vakantiehuis in Wittelte? Het dorpje Wittelte ligt in de provincie Drenthe, vlakbij plaatsen als Dwingeloo en Uffelte. Tevens ligt natuurgebied Dwingelderveld op korte afstand. Vanuit uw vakantiehuis kunt u allerlei kanten op. Van een weekendje weg met het gezin of een weekendje weg met een groot gezelschap, Wittelte biedt het u.

Op zoek naar een vakantiehuis in Wittelte. Het dorpje Wittelte is gelegen in de provincie Drenthe, vlakbij plaatsen als Dieverbrug, Dwingeloo en Uffelte. Tevens ligt natuurgebied Dwingelderveld op korte afstand.Vanuit uw vakantiehuis in Wittelte kunt u allerlei kanten op. Van een weekendje weg met het gezin of een weekendje weg met een groot gezelschap Wittelte biedt het u. Van een lange wandeling in het Natuurpark Dwingelderveld of naar het leuke toeristische dorpje Giethoorn Een leuk dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen, wat op een kleine dertigminuten rijden ligt. Het is erg leuk om met het gezin een dagje rond te kijken en nieuw ontdekken.

Groepsaccommodatie Wittelte

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een groot gezelschap? Dan biedt een groepsaccommodatie in Wittelte uitkomst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellen weekend of een weekendje weg met vrienden. De groepsaccommodaties zijn erg ruim en sfeervol in gericht, waardoor het u aan niets zal ontbreken. De accommodaties zijn op een kleine loopafstand  van het bos te vinden. Een klein halfuurtje rijden met de auto bevind zich het gezellige dorpje Giethoorn. Stap aan boord bij een rondvaartboot en kom meer te weten over de geschiedenis en omgeving van dit prachtige dorp. Ook is het mogelijk om een eigen boot of punter te huren zodat u op eigen tempo dit pittoreske dorpje kunt ontdekken. Dit dorp is erg geliefd door de Chinezen en wordt door hun Venetië van het noorden genoemd.

Ontdek de natuur en omgeving vanuit een vakantiehuis bij het bos in Wittelte

Houdt u erg van de natuur? Dan is een vakantiehuisje bij het bos in wittelte perfect voor u. Op een kleine loopafstand komt u in het Natuurpark Dwingelderveld. Het Dwingelderveld staat internationaal bekend als het belangrijkste natte heidegebied van West-Europa. U kunt hier genieten van geweldige wandelroutes over de heide. Wanneer u hier rondloopt kunt u verschillende grote grazers tegenkomen. Aan de rand van het natuurgebied zult u een schaapskooi aantreffen, deze is sinds 1949 in gebruik. Deze schaapskudde die uit circa 300 schapen bestaat maakt dagelijks een rondje over de heide.

 

Als u rond de avond een blokje wilt lopen door het natuurpark, kunt u uit het niets oog in oog komen één van de ongeveer 400 reeën die in het park verblijven. 

Dagje weg tijdens uw vakantie in Wittelte

Bent u meer van de uitstapjes tijdens uw vakantie in Wittelte? Kom dan een dag naar herinneringscentrum Kamp Westerbrok wat op een kwartiertje rijden met de auto ligt In de Tweede Wereld oorlog werd het door de Duitsers gebruikt om joden, zigeuners en gehandicapte mensen in op te sluiten en door te voeren naar de concentratiekampen  Duitsland. Op het terrein zijn een paar monumenten zoals de 102.000 stenen te vinden, door vele ervaren als een directe ‘verwijzing’ naar hun dierbaren. Een ander monument is een van de meest en indringende van Nederland. Een stuk rails dat nog over is van de treinverbindingen in de tweede wereld oorlog, deze is omhoog gebogen om te laten zien hoe verschrikkelijk het was in het kamp.

Op drie kwartier van uw vakantiehuis in Wittelte ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen. Het dierenpark waar u als gezin zich helemaal kunt inleven. Geniet van een de safari over de Serenga of ga mee op een rondvaart door de Jungola. Ontdek hoe de dieren leven en onderzoek de reptielen in het reptielenhuis. Als de kinderen even willen spelen in een grote speeltuin kunt u even lekker op een terrasje zitten en genieten van uw drankje of hapje, terwijl de kinderen spelen inde speeltuin.

Nog geen vakantie gepland in een vakantiehuis in Wittelte?

Heeft u nog geen plannen voor de vakantie, dan zijn de vakantiehuizen in Wittelte de beste bestemming voor u. De perfecte plaats om met het gezin lekker een weekendje weg te gaan,  wantlekker dicht bij huis. Even lekker wandelen in het op afstand gelegen Dwingelderveld, wat jaarlijks veel mensen trekt om een wandeling te gaan maken. Of wilt u liever kijken naar dieren die u normaal niet ziet? Dan kunt u terecht bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen, dit geweldige dierenpark heeft veel verschillende dieren die u normaal nooit zou tegenkom in Nederland.

 

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×