Informatie 0 Favorieten Home

Voor en tijdens verblijf

 

Wanneer krijg ik mijn reisbescheiden?
Wat is het adres van mijn vakantiehuis?
Wat zijn de aankomst- en vertrektijden voor mijn vakantiehuis?
Hoe kom ik aan de sleutel van mijn vakantiehuis?
Is er beddengoed aanwezig in mijn vakantiehuis?


Wanneer krijg ik mijn reisbescheiden?
Alle noodzakelijke informatie voor uw verblijf zijn ondergebracht op uw factuur, deze geldt dus tevens als uw reisbescheiden. Bij aankomst kunt u de factuur als bewijs van boeken tonen aan de huiseigenaar of beheerder.

Wat is het adres van mijn vakantiehuis?
Op uw factuur vindt u, onder uw persoonlijke gegevens, het exacte adres van het door u gereserveerde vakantiehuis. In sommige gevallen wordt hier een apart sleuteladres genoemd, dit is het adres waar u uw sleutel kunt ophalen.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden voor mijn vakantiehuis?
Doorgaans kunt u uw vakantiehuis tussen 15:00 en 17:00 uur op de dag van aankomst betrekken, tenzij anders vermeld op uw factuur. Op de dag van vertrek dient u de woning om 10.00 uur te verlaten, tenzij anders vermeld op uw factuur. In sommige gevallen wordt gevraagd om voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de huiseigenaar of beheerder. Dit is om eventuele aanvullende afspraken te maken of om een soepele sleuteloverdracht te garanderen.

Wenst u op een afwijkend moment aan te komen? Dan dient dit in overeenstemming met de huiseigenaar of beheerder. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze gastenservice of, wanneer u uw factuur al ontvangen heeft, rechtstreeks contact opnemen met de huiseigenaar of beheerder.

Hoe kom ik aan de sleutel van mijn vakantiehuis?
Op uw factuur, wat tevens uw reisbescheiden is, staat hoe de aankomst geregeld is. Er zijn drie mogelijkheden:

1)    De huiseigenaar of beheerder ontvangt u bij het vakantiehuis of op de receptie.
2)    Op uw factuur staat een sleuteladres, hier kunt u de sleutel ophalen.
3)    Op uw factuur staat een code van een sleutelkastje, uw sleutel ligt op u te wachten bij het vakantiehuis.

Dezelfde regeling geldt voor het vertrek, tenzij u ter plaatse andere afspraken maakt. Op uw factuur wordt in sommige gevallen gevraagd om voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de huiseigenaar of beheerder. Dit is om eventuele aanvullende afspraken te maken of om een soepele sleuteloverdracht te garanderen.

Is er beddengoed aanwezig in mijn vakantiehuis?
Bij elk vakantiehuis staat op de website aangegeven of er beddengoed aanwezig is of niet. In de meeste gevallen dient u dit zelf mee te nemen of kunt u dit optioneel bijboeken. Dekbedden, dekens en kussens zijn altijd aanwezig. Onder beddengoed worden lakens of dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen verstaan. Twijfelt u? Neem dan contact op met onze gastenservice.