Vakantiehuis Ameland-Buren
niet op een vakantiepark
Huiscode: WA011
Huiscode: WA011
18 personen
1 huisdier
5 slaapkamers
Wi-Fi
WA011 - Basisafbeelding
8, 0
Goed
40 beoordelingen
WA011 - Woonkamer
WA011 - Woonkamer
WA011 - Woonkamer
Bekijk 5 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (40)

Mooie groepsaccommodatie voor 18 personen in het dorp Buren op Ameland.

Gelegen in het dorp Buren op Ameland vindt u deze mooi gelegen groepsaccommodatie. Buren telt ongeveer 670 inwoners. Het dorp ligt midden op het eiland en is het meest oostelijke van de vier dorpen op Ameland. Een kilometer verder naar het westen ligt Nes; naar het oosten liggen de Kooiduinen en dan het Oerd. Anders dan de andere dorpen op Ameland is Buren van oorsprong een lintdorp. Enkele bezienswaardigheden in Buren zijn het beeld Ritskemoai, De Kooiplaats en het landbouw- juttersmuseum Swartwoude. Het toerisme speelt voor het dorp een belangrijke rol.

Indeling

De accommodatie is geschikt voor maximaal 18 personen. In de woning bevindt zich een volledig ingerichte keuken met met onder andere een zeven-pits gasfornuis, combioven, (filter) koffiezetapparaat, vaatwasser, twee koelkasten en een vriezer. De woning beschikt over een ruime zaal welke te gebruiken is als een eet- en recreatiezaal. De ruimte beschikt over een zithoek met tv en een voetbalspel tafel. Een grote sanitaire ruimte is voorzien van gescheiden douches, toiletten en wasbakken. Daarnaast is er nog een apart toilet en douche aanwezig.

Op de begane grond zijn drie slaapkamers waarvan elke slaapkamer beschikt over twee éénpersoons boxspringbedden en een stapelbed. Op de etage zijn twee slaapkamers met elk drie éénpersoons boxspringbedden. Alle bedden zijn eenpersoonsbedden of stapelbedden en voorzien van dekbedden en kussens. Buiten is ook nog een groot speelveld van 2500m2 met schommels en voetbal doelen. Het gebouw is voorzien van een brand-meld installatie en er is draadloos internet aanwezig.

Beschikbaarheid