Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG003
Huiscode: DG003
17 personen
Huisdiervrij
6 slaapkamers
Wi-Fi
DG003 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
78 beoordelingen
DG003 - Woonkamer
DG003 - Woonkamer
DG003 - Woonkamer
Bekijk 24 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (78)

Luxe vakantieboerderij met sauna voor 15 tot 17 personen.

Deze vakantieboerderij is zeer geschikt voor bijvoorbeeld vriendengroepen, sportteams en/of families met kinderen. Ook is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor groepen vergezelt door senioren en mindervaliden omdat het zes persoons gedeelte volledig is aangepast voor mindervaliden.

Indeling

Deze prachtige 17 persoons vakantieboerderij bestaat uit twee afzonderlijke gedeeltes: een 11 persoons deel en een zes persoons deel die samen als geheel gehuurd kunnen worden omdat de twee gedeeltes door de afsluitbare tussendeur zijn te "koppelen".

De zes persoons accommodatie: 
De zes persoons woning is gelijkvloers en geschikt voor mindervaliden. De woonkamer beschikt over een eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie, schotelantenne en een videospeler. Er is een aangepaste keuken, voorzien van onder andere een elektrische oven, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens heeft de woning drie slaapkamers, elke slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden boxspringbedden van 90 x 2.10. Beddengoed kunt u zelf meenemen of eventueel huren. 

De 11 persoons accommodatie: 
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie, schotelantenne, video en een radio met CD speler. De keuken beschikt onder andere over een koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker en een koelkast met vriesvakje. Tevens is er op de benedenverdieping ook een toilet en douche. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. Een slaapkamer met drie éénpersoons boxspringbedden en nog een slaapkamer met vier éenpersoons boxspringbedden. Verder zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoons boxspringbedden. De douche op de bovenverdieping beschikt over een wasbak, toilet en een sauna.

Om de boerderij ervaart u de ruimte waar Drenthe bekend om staat, de boerderij wordt namelijk omringd door een grote tuin/grasveld, waar uw kinderen spelletjes kunnen spelen en lekker hun gang kunnen gaan. Ook is er een jeu de boule baan en midgetgolf.

Beschikbaarheid