Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG114
Huiscode: DG114
15 personen
Huisdiervrij
8 slaapkamers
Wi-Fi
DG114 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
97 beoordelingen
DG114 - Woonkamer
DG114 - Woonkamer
DG114 - Keuken
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (97)

Zeer betaalbare, gezellige en ruime groepsaccommodatie voor 12 tot 15 personen.

Deze 15 persoons groepsaccommodatie is gevestigd in een authentieke boerderij. De vakantieboerderij is gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamelijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. U heeft de beschikking tot maar liefst acht slaapkamers waarover 15 slaapplaatsen zijn verdeeld. Alle bedden betreffen eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond (twee persoons). Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage, beide badkamers beschikken over een douche.

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Beschikbaarheid