Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG115
Huiscode: DG115
32 personen
Huisdiervrij
15 slaapkamers
Wi-Fi
DG115 - Basisafbeelding
7, 9
Goed
22 beoordelingen
DG115 - Woonkamer
DG115 - Woonkamer
DG115 - Woonkamer
Bekijk 20 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (22)

Groepsaccommodatie voor 30 tot 32 personen | met Finse sauna.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende woongedeeltes welke gesitueerd zijn in twee verschillende naast elkaar gelegen woonboerderijen, deze boerderijen liggen op slechts enkele meters afstand van elkaar en is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families met kinderen. De vakantieboerderijen zijn gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamenlijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

De ruime woongeldeeltes zijn volledige ingericht en gemeubileerd. In totaal heeft u de beschikking over drie keukens en drie zit- woonkamers.

De zes persoons accommodatie:
De zes persoons woning is gelijkvloers en geschikt voor mindervaliden. De woonkamer beschikt over een eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie met schotelantenne. Er is een aangepaste keuken, voorzien van onder andere een elektrische oven, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens heeft de woning drie slaapkamers met in elke slaapkamer twee éénpersoons Boxspringbedden van 90 x 200 cm.

De 11 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie en schotelantenne. De keuken beschikt onder andere over een filter koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met vriesvakje. Tevens is er op de benedenverdieping ook een toilet en douche. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. Een slaapkamer met drie éénpersoons boxspringbedden en nog een slaapkamer met vier éénpersoons boxspringbedden van 90 x 200 cm. Verder zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoons Boxspringbedden van 90 x 210 cm. De douche op de bovenverdieping beschikt over een wasbak, toilet en een sauna.

De 15 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, watekroker en koelkast. U heeft de beschikking tot maar liefst acht slaapkamers waarover 15 slaapplaatsen zijn verdeeld. Alle bedden betreffen eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond (twee persoons). Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage. Alle badkamers beschikken over een douche.

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Beschikbaarheid