Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG190
Huiscode: DG190
26 personen
Huisdiervrij
12 slaapkamers
Wi-Fi
DG190 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
19 beoordelingen
DG190 - Woonkamer
DG190 - Woonkamer
DG190 - Woonkamer
Bekijk 18 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (19)

Groepsaccommodatie voor 20 tot 26 personen, met sauna.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende woongedeeltes welke gesitueerd zijn in twee verschillende naast elkaar gelegen woonboederijen, deze boerderijen liggen op slechts enkele meters afstand van elkaar en is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families met kinderen. De vakantieboerderijen zijn gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamelijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

De ruime woongeldeeltes zijn volledige ingericht en gemeubileerd. In totaal heeft u de beschikking over drie keukens en drie zit- woonkamers.

De zes persoons accommodatie:
De zes persoons woning is gelijkvloers en geschikt voor mindervaliden. De woonkamer beschikt over een eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie met schotelantenne. Er is een aangepaste keuken, voorzien van onder andere een elektrische oven, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens heeft de woning drie slaapkamers met elke slaapkamer twee éénpersoons Boxspringbedden.

De 11 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie en schotelantenne. De keuken beschikt onder andere over een filter koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met vriesvakje. Tevens is er op de benedenverdieping ook een toilet en douche. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. Een slaapkamer heeft drie éénpersoons Boxspringbedden en nog een slaapkamer met vier éenpersoons boxspringbedden. Verder zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoons Boxspringbedden. De douche op de bovenverdieping beschikt over een wasbak, toilet en een sauna.

De 9 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, watekroker en koelkast. U heeft de beschikking tot maar liefst acht slaapkamers waarover 5 slaapplaatsen zijn verdeeld. Alle bedden betreffen eenpersoons boxspringbedden. Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage. Beide badkamers beschikken over een douche. 

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Beschikbaarheid