Vakantiehuis Lemmer
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE003
Huiscode: LE003
18 personen
6 huisdieren
9 slaapkamers
Wi-Fi
LE003 - Basisafbeelding
7, 8
Goed
2 beoordelingen
LE003 - Woonkamer
LE003 - Woonkamer
LE003 - Keuken
Bekijk 9 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (2)

3 vakantiehuisjes en een knusse groepsblokhut geschikt voor 18 personen

Deze drie knusse zes persoons vakantiehuisjes zijn gelegen op een parkje in Bant, nabij Lemmer. Het parkje is gelegen op het erf van een boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Indeling

Deze drie gezellige zes persoons vakantiehuisjes staan samen met 10 andere huisjes rond een vijver en worden omringd door een houtwal met wandelpaden. Iedere woning beschikt over een woonkamer met televisie en keuken met onder andere een magnetron en filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers boven (twee keer twee eenpersoonsbedden) en een tweepersoonskamer beneden. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Tevens heeft u de beschikking over het groepsverblijf. De gezellige houten blokhut is volledig ingericht met eettafels en stoelen en een zithoekje met comfortabele banken. De groepsblokhut heeft twee openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. De ruime keuken heeft een groot gasfornuis met oven en een vaatwasser. Uiteraard zijn er voldoende potten, pannen en serviesgoed aanwezig voor een groep van 18 personen. Indien gewenst kunt u verschillende outdoor activiteiten doen en/of een bier tap huren. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Beschikbaarheid