Vakantiehuis Lemmer
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE005
Huiscode: LE005
30 personen
10 huisdieren
18 slaapkamers
Wi-Fi
LE005 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
7 beoordeling
LE005 - Woonkamer
LE005 - Woonkamer
LE005 - Woonkamer
Bekijk 12 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (7)

Silo, 5 x 6 persoons vakantiehuizen

Deze gezellige groepsaccommodatie bestaat uit een ronde zaal met in het midden een grote houtkachel omringd door zitjes. In de boerderij tegenover de zaal bevindt zich de keuken die bij de zaal hoort. Deze zaal wordt verhuurd in combinatie met vijf zespersoons huisjes. Deze vijf huisjes bieden plaats voor in totaal 30 personen. Overdag kunt u met uw gehele gezelschap gezellig samen eten, drinken, activiteiten ondernemen of vergaderen en. ’s Nachts kan iedereen zich terugtrekken en rustig slapen in zijn eigen huisje.Het parkje is gelegen op het erf van een boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Indeling

De ronde zaal heeft naast de houtkachel ook een bar, vloerverwarming, steigerhouten eettafels met gekleurde stoelen en een terras met overdekte barbecue plaats. De keuken bevindt zich recht tegenover de zaal. Hier vindt u een zes pits gasstel, een grote koelkast, diepvries, snelle vaatwasser, filter koffiezetapparaat en een magnetron. Ook zijn er natuurlijk voldoende potten, pannen, borden en bestek voor alle gasten.
De vijf knusse vakantiehuisjes zijn gebouwd in een karakteristieke Zuiderzeestijl, staan rond het water en worden omringt door een houtwal met wandelpaden. Het zijn zespersoonshuisjes met twee slaapkamers boven (twee keer twee eenpersoonsbedden) en een tweepersoonskamer beneden. Alle huisjes zijn voorzien van douche, toilet, centrale verwarming, een radio met CD-speler, een kleurentelevisie en een keuken met magnetron. Indien gewenst kunt u verschillende outdoor activiteiten doen en/of een biertap huren. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Beschikbaarheid