Vakantiehuis Monschau
niet op een vakantiepark
Huiscode: NW039
Huiscode: NW039
4 personen
1 huisdier
2 slaapkamers
Wi-Fi
NW039 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
9 beoordelingen
NW039 - Woonkamer
NW039 - Keuken
NW039 - Keuken
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (9)

Prachtig 4 persoons vakantiehuis met uitzicht over het Roerdal, in Widdau nabij Monschau

Dit prachtige vierpersoons vakantiehuis bevindt zich midden in de natuur in het rustige plaatsje Widdau, op slechts 5km van één van de mooiste stadjes in Duitsland: Monschau. In dit gebied bent u op het juiste adres voor mooie wandel- en fietsroutes. Daarnaast ligt de Rurhsee bij Einruhr op slechts 20 minuten rijden zodat u even lekker kunt ontspannen aan of op het water. Het gebied is "schutz gebied". Dit betekent dat er extra schone lucht in de omgeving is. Hierdoor wordt het pittorestke plaatsje Widdau ook wel een "Kuhrort" genoemd. Deze woning is van alle gemakken voorzien. Zo geniet u van een luxe keuken met inductiekookplaat, is er gratis WIFI beschikbaar in de woning en is er een Smart TV aanwezig zodat u niks hoeft te missen. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het roerdal. Optimaal genieten van het prachtige heuvellandschap!

Indeling

Ruime woning met een oppervlakte van 90 vierkante meter. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een sfeervolle pellet kachel en een smart tv, waarbij u via de Canal plus app kunt genieten van veel zenders en een geluidsinstallatie. De woonkamer heeft een zit-, eetgedeelte en een open keuken, met uitzicht op het Roerdal. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een koelkast, diepvries en inductie kookplaat. Verder staat er een Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. Gebruikelijke apparaten als een mixer en staafmixer zijn ook aanwezig. Verder zijn er twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. Buiten is voldoende plek om uw auto te parkeren.Boven op de helling, achter het huis, is een vlak gedeelte waar u kunt genieten van nog meer uitzicht.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Ongeschikt voor
Scoutinggroepen
Woonkamer
Televisie
Houtkachel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Kookstel (4-pits)
Oven
Koelkast
Waterkoker
Senseo
Vriezer
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Linnenkast: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Tweepersoons dekbedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Monschau, Noordrijn-Westfalen

Monschau ligt vlak naast het Nationaal Park Eifel en in de prachtige en natuurrijke regio Noordrijn-Westfalen. Monschau is een van de mooiste Duitse stadjes vol met monumentale vakwerkhuizen. In het historische stadshart vindt u oude winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants. Voor een dagje uit een prima keuze, maar om vakantie te vieren nóg beter. Zeker voor gezinnen met kinderen zijn hier mogelijkheden te over: wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, minigolf, rodelen, zwemmen en talloze andere watersporten zijn hier namelijk aan de orde van de dag. En in de winter behoren skiën en langlaufen uiteraard tot de opties, met Nationaal Park Eifel en veel ander natuurschoon op steenworp afstand.

Ligging
Nabij bos
In de bergen
Afstanden
Supermarkt: 2 km
Restaurant: 500 meter
Dorp/stadcentrum: 2km
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 9 met een gemiddelde van 9,2.
9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Dirk Blok - april 2024
10
Fijn huis in mooie omgeving. Heerlijke week gehad!
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.
Marcel de Lange - september 2023
8, 0
Het huisje is van alle gemakken voorzien met een prima palletkachel en douche voorziening. Het huisje is echter moeilijker bereikbaar. Het ligt flink hoger t.o.v. de weg. Je kan er feitelijk maar vanaf één kant vanaf de weg inrijden en dan moet je een erg smal niet geweldig begaanbaar paadje in met een flinke helling omhoog. Verder goed verblijf.
Derek Martin - september 2023
8, 0
M. Mensen - september 2023
9, 7
Het huisje was zeer ruim en staat in een rustige omgeving. Vanaf het huisje kan er direct gewandeld en gefietst worden.
Peter Bergman - juli 2023
10
Heerlijk ruim huis. Zeer compleet uitgerust. Alles dat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. Elektrische boxspring 😊 voor goeie nachtrust. Prachtige omgeving voor wandeltochten. Frisse lucht en rust, en voor de cultuur leuk oud stadje. Goeie wandelschoenen en een paar stevige kuiten moet je wel hebben. Dank we hebben genoten.
Laatst bekeken
9, 2
.
Monschau
4 personen | 2 slaapkamers
3 nachten 432
o.b.v. 4 personen