Vakantiehuis Valkenburg
op een vakantiepark
Huiscode: L011
Huiscode: L011
24 personen
2 huisdieren
10 slaapkamers
Wi-Fi
L011 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
23 beoordelingen
L011 - Woonkamer
L011 - Woonkamer
L011 - Woonkamer
Bekijk 25 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (23)

Groepsaccommodatie voor 24 personen

Welkom op Domein Hellebeuk! Op dit kleinschalige vakantiepark treft u sfeervolle vakantiehuizen geschikt voor 12-, 18- en 24 personen. De ligging in het Zuid-Limburgse heuvelland is uniek: tegen een zonnige helling van één van de heuvels die het Geuldal omringen, in alle rust en vrijheid. U kunt als gast gratis gebruikmaken van het zwembad en de all-weather tennisbaan welke op het park gelegen zijn. Tevens kunt u als gast van Domein Hellebeuk gratis gebruikmaken van de nieuw aangelegde jeu de boules-baan.

Indeling

Deze vakantiewoning is geschikt voor 24 personen. In de woning bevindt zich een hal met garderobe, woonkamer met televisie en een zit- en eethoek. De keuken is voorzien van onder andere een oven, magnetron, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser. Op de eerste verdieping bevinden zich 10 slaapkamers. Acht slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en twee slaapkamers zijn voorzien van twee stapelbedden. Enkele slaapkamers beschikken over een vaste wastafel. In de woning vindt u vier badkamers met een douche en een toilet. Aan de achterzijde van het huis is een groot overdekt zonneterras (op het Zuiden gelegen) met tuinmeubilair. Hier bevindt zich de tuin met een oppervlakte van ca. 800m². Deze tuin is middels coniferen omheind, waardoor uw privacy gewaarborgd is. Aan de voorzijde van het huis heeft u de beschikking over zes parkeerplaatsen.

*Deze accommodatie bestaat uit twee 12 persoons vakantiehuizen en hebben beiden een eigen ingang. Er is dus geen tussendeur. Het ene huis is ingericht om gezamenlijk te koken en te eten en is voorzien van twee lange tafels met 24 eetkamerstoelen. Het andere huis is ingericht om met het hele gezelschap bij elkaar te zitten en bestaat uit zes drie-zitsbanken en zes fauteuils. Tussen beide tuinen bevindt zich wel een tussendeur.

Beschikbaarheid