Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Aalst

Ga er lekker tussenuit en verblijf in een vakantiehuis in Aalst. Aalst is een dorpje in de gemeente Zaltbommel gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Ga samen met uw gezin, familie of vrienden naar het Gelderse Aalst en geniet van een heerlijke vakantie. Vanuit uw vakantiehuis in Aalst kunt u genieten van prachtige natuur.

Lees meer over Gelderland

18 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Gelderland
Aalst
filters verwijderen
Luxe 4 persoons vakantiehuis met Wellness in Aalst | Gelderland
8, 0
8, 0
Goed
4 beoordelingen
503
486
weekend va.
Luxe 5 persoons vakantiehuis met Wellness in Aalst | Gelderland
7, 5
7, 5
Goed
2 beoordelingen
448
436
weekend va.
Mooi 4 persoons chalet op vakantiepark Esmeer
Nederland › Gelderland › Aalst
206
195
weekend va.
236
222
weekend va.
5 persoons chalet op vakantiepark Esmeer in Aalst
Nederland › Gelderland › Aalst
236
222
weekend va.
466
452
weekend va.
295
276
weekend va.
525
506
weekend va.
236
222
weekend va.
236
222
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Aalst

Ga er lekker tussenuit en verblijf in een vakantiehuis in Aalst. Aalst is een dorpje in de gemeente Zaltbommel gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Ga samen met uw gezin, familie of vrienden naar het Gelderse Aalst en geniet van een heerlijke vakantie. Vanuit uw vakantiehuis in Aalst kunt u genieten van prachtige natuur.

Ga een dagje naar natuurgebied Neswaarden of ga naar Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit Aalst kunt u leuke steden bezoeken als ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. Ook zit u dichtbij attractiepark Efteling, één van de populairste attractieparken van Europa. Verblijf een weekend, midweek of weekje in één van de vakantiehuizen bij water in Aalst en maak er een prachtige vakantie van.

Geniet van mooie natuur tijdens uw vakantie in Aalst

Tijdens uw vakantie in Aalst kunt u genieten van mooie natuur. Zo kunt u in Aalst zelf een dag naar natuur- en recreatiegebied de Neswaarden. De Neswaarden is een gebied aan de rand van Gelderland en Noord-Brabant die ligt op een schiereiland in de Afgedamde Maas en grenst direct aan recreatieplas het Esmeer. Hier liggen mooie langgerekte stranden waar u ’s zomers heerlijk kunt zonnebaden en zwemmen. Het bos van de Neswaarden is geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten.

Voor andere prachtige natuur kunt u naar Nationaal Park De Biesbosch. Dit waterrijke gebied bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten en is gelegen in de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. Door de vochtige omstandigheden zijn er bijzondere planten in Nationaal Park De Biesbosch zoals groot heksenkruid, kattenstaart, groot- en oranje springzaad en het harig wilgenroosje. Verder zorgt de reuzenbalsemien voor een jungleachtige uitstraling. Ook is er een zeer diverse fauna in Nationaal Park De Biesbosch. Er zijn allerlei diersoorten zoals diverse amfibieën, veel soorten vogels, bevers, otters, elanden en nog veel meer. Er zijn drie bezoekerscentra waar je prachtige wandel- en fietsroutes kunt halen om het gebied te verkennen. Het bezoekerscentrum in Werkendam bezit over een prachtig museum waar de gehele geschiedenis van dit gebied tentoongesteld wordt.

Beleef mooie activiteiten tijdens uw vakantie in Aalst

Geniet tijdens uw vakantie in Aalst van een hoop leuke activiteiten. Geef uw kinderen de dag van hun leven en neem ze mee naar attractiepark de Efteling. Hier kunnen uw kinderen oog in oog komen met hun sprookjeshelden. 

Het attractiepark is verdeeld in vier rijken, deze rijken kunt u betreden vanaf het verdeelpunt genaamd Rijk der Fantasie. Het eerste rijk is het Marerijk, in dit rijk kunt u het prachtige sprookjesbos verkennen ook staan hier leuke attracties zoals Villa Volta, Droomvlucht en Raveleijn. 

In het Anderrijk vindt u leuke attracties zoals de Aquanura, de Fata Morgana en het Spookslot . In het Reizenrijk zijn leuke attracties zoals de Gondoletta, de Pagode en het Avonturendoolhof. Het laatste rijk is het Ruigrijk, de Vliegende Hollander en de wereldberoemde Python zijn bekende attracties in dit rijk.

Voor de cultuurliefhebbers onder ons is het zeker de moeite waard om Slot Loevestein te bezoeken. Sinds 1994 is dit een museum waar u via allerlei voorwerpen kunt zien hoe het was om hier te leven. Bij de ingang krijgt iedereen een persoonlijke sleutel waar u overal leuke presentaties te zien krijgt en waar leuke spellen gespeeld kunnen worden.

Ook is het leuk om tijdens uw vakantie in Aalst een bezoek aan ’s-Hertogenbosch te brengen. Hier kunt u heerlijk winkelen en lekker op een terras gaan zitten eten en drinken. In ’s-Hertogenbosch moet u altijd even een kijkje nemen bij de enorme prachtig gebouwde Sint-Janskathedraal. Een andere leuke stad om te bezoeken is Zaltbommel. Deze stad, meer dan duizend jaar oud, beschikt over veel mooie gebouwen zoals de Sint-Maartenskerk, het Maarten van Rossemhuis en de oude watertoren.

Vakantie in Aalst

Al met al zijn er genoeg redenen voor een prachtige vakantie in Aalst. U kunt heerlijk genieten van de prachtige natuur met uw vakantiehuis bij bos in Aalst. Ga lekker zwemmen of op het strand liggen bij natuur- en recreatiegebied de Neswaarden of maak prachtige wandelingen in de Nationaal Park de Biesbosch. Verder kunt u genieten van prachtige activiteiten die in de omgeving van Aalst te doen zijn. Leuke uitjes als de Efteling en slot Loevestein zijn geschikt voor het hele gezin. Maak uw vakantie nog net iets leuker en verblijf in een vakantiehuis op een vakantiepark in Aalst. Geniet samen met uw gezin in en heerlijk chalet in Aalst van alle leuke activiteiten en maak gebruik van alle faciliteiten die een vakantiepark u te bieden heeft. Zo heeft u gegarandeerd een vakantiehuis met internet. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Aalst en maak er een mooie vakantie van.