Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Akkrum

17 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Akkrum
filters verwijderen
Heerlijk 4-5 persoons vakantiehuis in de mooie Friese plaats Akkrum
9, 0
9, 0
23 beoordelingen
292
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtige 8 persoons bungalow met bubbelbad, sauna en sunshower op Tus...
8, 9
8, 9
10 beoordelingen
890
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Luxe 6 persoons vakantiehuis aan het water met drie slaapkamers op bov...
8, 6
8, 6
27 beoordelingen
655
564
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Energieneutrale 6 persoons bungalow, geheel gelijkvloers, gelegen op T...
8, 7
8, 7
12 beoordelingen
574
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 6 persoons wellness-vakantiehuis op recreatiepark Tusken de Marre...
9, 0
9, 0
5 beoordelingen
1006
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 8-persoons vakantiehuis aan het water op een fijn vakantiepark
8, 4
8, 4
18 beoordelingen
822
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Mooi 4 persoons chalet direct aan het water gelegen op recreatiepark T...
7, 9
7, 9
4 beoordelingen
432
383
weekend va.
o.b.v. 4 personen
4-persoons vakantiehuis aan het water op recreatiepark Tusken de Marre...
7, 2
7, 2
3 beoordelingen
598
weekend va.
o.b.v. 4 personen
484
425
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 8-persoons vakantiehuis met bubbelbad aan het water op Recreatiep...
7, 7
7, 7
3 beoordelingen
1088
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Akkrum

Akkrum is een typisch watersport dorp gelegen in Friesland aan het Sneekermeer. Als je een vakantiehuis in Akkrum zoekt, kom je snel terecht bij een vakantiehuis aan het water. In de zomer bruist het van de toeristen en de watersporters. Het is een gezellig en levendig dorp. Overal in het dorp zijn restaurantjes, cafétjes en terrasjes. Bijna elke week wordt er wel wat georganiseerd. Zo hoeft u zich nooit te vervelen. Neem u eigen boot mee, ga met de boot naar uw vakantiehuis in Akkrum varen of gewoon met de auto. Akkrum is goed te bereiken via Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.

 

Vakantiehuis in Akkrum boeken?

Bent u overtuigd van een heerlijke vakantie in Friesland? Kies dan voor een vakantiehuis in Akkrum. Dicht bij of direct aan het water met eigen aanlegsteiger voor een boot. Het biedt alle luxe die u nodig heeft om even heerlijk tot uzelf te komen. Laat vakantie, vakantie zijn en geniet van al het moois wat het watersportdorp te bieden heeft.

Wat is er in de omgeving van Akkrum te doen?

Bijna elke week wordt er in Akkrum wel iets georganiseerd. Wilt u hier aan mee doen? Geef u dan op of sluit gewoon aan. Zomers leeft het dorp enorm en trekt het veel bezoekers uit de omgeving. Tijdens het Skutsjesilen is het er propje vol, maar veel muziek en gezelligheid. Wij kunnen ook begrijpen dat u iets van de omgeving wilt zien. Een dagje shoppen in de grote steden erom heen? Dan zijn Sneek en Leeuwarden zeker aan te raden. Met de grote winkelstraat en diversiteit van winkels, kunt u zeker goed slagen! Een sportief dagje brengt u door in Heerenveen. Hier staat Sportstad Heerenveen voor u klaar. Ga lekker zwemmen, fitnessen, squashen of badmintonnen.

Wilt u lekker uiteten? In Heerenveen kunt u goed terecht voor een hapje en een drankje. Met de trein heeft u een zeer goede verbinding vanuit Akkrum. Met 10 minuten bent u in het centrum van Heerenveen. Zo kan ieder een drankje doen tijdens het diner. Voor elke portemonnee kunt u in Heerenveen terecht. Voor tapas, Mediterrane, pasta, Aziatisch of de Hollandsche kost bent u hier op uw plek.

 

Welke evenementen zijn er in de zomer in Akkrum?

Begin mei opent Akkrum officieel het watersport seizoen. Zo zijn er diverse watersport activiteiten en is er op het horecaplein live muziek. Gevolgd door Reuzedei eind mei. Dan komen vele zonneboten varen door Akkrum en is er een muzikale afsluiter. In juli is er het grote wedstrijd Skûtsjesilen. Dit begint in de laatste twee weken van juli. Voor exacte data kunt u terecht bij het VVV. In de watersportdorpen Terherne, Grou en Elahuizen kunt u met de fiets de verschillende skûtsjes voorbij zien varen.

Welke voorzieningen hebben de vakantiehuizen in Akkrum?

Onze vakantiehuizen staan op het vakantiepark Tusken de Marren. De meeste vakantiehuizen hebben hun eigen aanlegsteiger en gelegen aan het water. Bij de vakantiehuizen zit altijd een eigen parkeerplek voor een auto. Bent u met twee auto’s? Dan kan u eentje kwijt op de algemene parkeerplaats. De vakantiewoningen zijn standaard uitgerust met een zit- en eethoek, WiFi, vaatwasser en een badkamer met douchecabine, meubel en toilet.

De omgeving van Akkrum ontdekken?

Zoals bekend is Akkrum een watersportdorp dat omgeven is door water. Echter, dichtbij Akkrum bevinden zich ook andere kleine, leuke en gezellige (watersport)dorpjes. Denk aan Terherne waar u met de kids heen kunt voor een dagje Kameleondorp, zeilen of zwemmen. Wilt u heerlijk de natuur in? Binnen 15 a 20 minuten staat u in Nationaalpark De Alde Feanen. Hier kunt u prachtige wandelingen of fietstochten doen. Ook is het nationaal park voorzien van veel water, zodat u ook met de kano door de natuur kunt gaan. Vergeet dan natuurlijk niet om uzelf en uw reisgezelschap goed in te smeren!