Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Arum

De vakantiehuizen in Arum zijn gelegen in het zuidwestelijke gedeelte van de Nederlandse provincie Friesland, in de streek Lytse Bouhoeke. Ten oosten van het dorpje Arum ligt Bolsward, ook wel bekend als dé Hanzestad van Friesland, ten westen ligt Harlingen en ten noorden Franeker.

Lees meer over Friesland

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Arum
filters verwijderen
Ruim 7 persoons boerderijappartement nabij de Waddenzee
9, 5
9, 5
Heerlijk
16 beoordelingen
329
weekend va.
Ruim 6 persoons boerderijappartement nabij de Waddenzee
9, 5
9, 5
Heerlijk
15 beoordelingen
329
weekend va.
Leuk 3 persoons appartement in Friesland
9, 3
Leuk 3 persoons appartement in Friesland
Nederland › Friesland › Arum
9, 3
Heerlijk
25 beoordelingen
179
weekend va.
Ruim 5 persoons boerderijappartement vlakbij de Waddenzee
9, 1
9, 1
Heerlijk
19 beoordelingen
179
weekend va.
Gezellige groepsaccommodatie voor 27 personen met gratis WiFi
9, 0
9, 0
Heerlijk
10 beoordelingen
1357
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Arum

De vakantiehuizen in Arum zijn gelegen in het zuidwestelijke gedeelte van de Nederlandse provincie Friesland, in de streek Lytse Bouhoeke. Ten oosten van het dorpje Arum ligt Bolsward, ook wel bekend als dé Hanzestad van Friesland, ten westen ligt Harlingen en ten noorden Franeker.

Huur een gezellig vakantiehuis in Arum

Friesland is een heerlijke bestemming om even tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en hectiek. De waterrijke provincie is zeer gevarieerd, van bossen, heidevelden en het uitgestrekte landschap met boerderijen tot aan het waddengebied in het noorden van Friesland. En niet te vergeten het vele water, ongeveer 15% van de provincie Friesland bestaat namelijk uit water.  Een heerlijke bestemming voor water- en watersportliefhebbers. Met een vakantiehuis in Arum kan u al het moois van deze provincie ontdekken. Gaat u samen met uw familie of vriendengroep op vakantie? Dan zijn de groepsaccommodaties in Arum hiervoor zeer geschikt. Met een groepsaccommodatie kunt u eens lekker tot elkaar komen en samen een hoop lol beleven. Bent u meer gesteld op rust, ruimte en privacy? Dan zijn de particuliere vakantiehuizen in Arum zeker iets voor u. Kom even heerlijk tot rust en geniet van de rust en ruimte om uw vakantiehuis heen. Vaak beschikken vakantiehuizen van een particuliere eigenaar over een ruime tuin waar u ongestoord kunt genieten van uw weekend, midweek of weekje weg.

Trek er een dagje op uit naar het Frysk Lânbou Museum

Tijdens uw vakantie in Arum hoeft u zich geen moment te vervelen. In de omgeving zijn namelijk veel bezienswaardigheden zoals musea, monumenten, speeltuinen en leuke uitjes voor kinderen te vinden. Ga samen met het gezin een dagje naar het Frysk Lânbou Museum in Earnewald, waar u op een levendige manier kennis kunt maken met de tweeduizend jaar agrarische geschiedenis van Friesland. Het museum beschikt over een breed samengestelde en boeiende collectie aan historische voorwerpen, waarvan sommige van grote waarde. Een aantal topstukken zijn de 18e eeuwse graanmaten, de stoommachine uit de voormalige zuivelfabriek te Warns, het hinkelmantsje en de aardappelrooier van Ids Wiersma.

Maak prachtige wandelingen door de natuur van Arum

Misschien heeft u het al eens gehoord: u kunt prachtig wandelen nabij en in het Friese plaatsje Arum. Door haar afwisseling van natuur en cultuur is het een prachtige plek voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Wandel bijvoorbeeld de Pilgjumer gulden halsband route, een mooi wandeltocht over de oudste dijken van Friesland. Deze wandeling van 14,6 kilometer leidt u door een gebied met een rijke cultuurgeschiedenis.

Tijdens het wandelen in de omgeving van Arum zult u genoeg horecagelegenheden tegenkomen waar u even kunt uitrusten en kunt genieten van een kopje koffie, verfrissend drankje of een lekkere snack. Wilt u een mooie fietstocht maken? Dan kunt u gebruik maken van de fietsknooppunten en routes in Noordwest Friesland. Bepaal zelf welke afstand u wilt afleggen en bij welke bezienswaardigheden u even een kijkje wilt nemen.

Watersporten in Friesland tijdens uw vakantie in Arum

De Friese meren staan veelal bekend om de geweldige watersportmogelijkheden. Het gebied beschikt over bekende meren en plassen en is ideaal voor de watersportliefhebber. Zeilen, surfen, zwemmen, vissen, kanovaren, roeien, vlotten bouwen, kortom voor iedere watersporter is er wel wat te doen. Kunt u (nog) niet zeilen of surfen en wilt u dit wel graag leren? Dan kunt u terecht bij één van de zeilscholen in de buurt van de Friese Meren. Wilt u nog wat extra sportieve uitdaging? Kies dan voor een cursus waterskiën, kitesurfen of catamaranzeilen. Al hangend in de trapeze, voelt u de wind in uw gezicht en het ritme van de zee. Trek aan het zeil en ervaar zelf hoe snel een catamaran accelereert.

Gezellig uit eten tijdens uw vakantie in Arum

Geen zin om tijdens uw weekend, midweek of weekje weg zelf in de keuken te staan? Geen probleem. Arum beschikt over gezellige eetgeleden voor een hapje eten buitenshuis. In het dorp zelf vindt u de restaurants Tandjong Priok en Herberg de Gekroonde Leeuw. Herberg de Gekroonde Leeuw serveert, in een huiselijke sfeer, typisch Nederlandse gerechten. Echter kunt u hier ook voor Spaanse tapas terecht. Bent u meer van de Indonesische keuken? Dan is restaurant Tandjong Priok zeker iets voor u. Proef de perfecte combinatie van de authentieke Indonesische gerechten, de originele inventiviteit en de speciaal geselecteerde wijnen tijdens uw avondje uit. Daarnaast zijn in de directe omgeving van Arum tal van restaurants te vinden. Kortom, genoeg keuze voor iedere vakantieganger.

Met een vakantiehuis in Arum kunt u genieten van een heerlijke vakantie niet ver van huis. Ontdek tijdens uw vakantie al het moois van de provincie Friesland en maak er samen met uw gezin, familie of vriendengroep een onvergetelijke vakantie van. Bent u op zoek naar een andere bestemming in deze waterrijke provincie? Neem dan een kijkje bij de vakantiehuizen in Friesland om zo verder te zoeken naar uw gewenste vakantiehuis.